Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 13:30

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nové Strašecí si opět zastřílelo, tentokrát nasázelo šest branek Tuchlovicím


11

Nové Strašecí - Utkání s nedalekými Tuchlovicemi začalo kvůli rozlučce Tomáše Rosického o něco dříve než byl původní čas výkopu. Ten, kdo přišel až na druhý poločas, určitě nelitoval a viděl mnoho branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení zajistil Kapek

Po úvodním otrkávání se do prvního náznaku dostal domácí Kapek, ale míč si zpracovával příliš dlouho, a tak se k ohrožení branky ani nedostal. Hosté poprvé zahrozili střelou z dálky, kterou se prezentoval Hafenrichter, ale Pešek zasahovat nemusel. V první gólové šanci se ocitl Svoboda, když zabojoval v souboji a obral bránícího hráče. Ovšem proti jeho střele byl Pospíšil. V 17. min. musel již zasahovat také Pešek a předvedl skvelý zákrok a zabránil inkasované brance.

 

Po dvaceti minutách rozehrával standardní situaci Trnka a našel hlavu L. Mrázka, ten mířil ale mimo tři tyče. Ve 22. min. přišla úvodní branku zápasu po Trnkově akci a jeho přihrávce na Kapka, který již měl před sebou pouze odkrytou branku - 1:0. Tuchlovičtí se do zakončení dostávali také, ale jejich zakočení bylo hodně nepřesné. 

Brankové hody

V úvodu druhého dějství musel hned zakročit Pešek po střele Krause. Vzápětí vybídl L. Mrázek přesnou přihrávkou Krupičku, ten si ale s vyhěhnutým Pospíšil neporadil. V 52. min. si vyměnili role Kapek s Trnkou a prvně jmenovaný připravil gól pro svého spoluhráče, který měl spoustu času a pohodlně poslal míč do sítě - 2:0. O tři minuty později připravil Kapek další velkou šanci, tentokrát pro Krupičku, jenže ten v obrovské příležitosti netrefil branku. V 58. min. byl u míče opět aktivně hrající Kapek, o míč si křikl Beneš, ale přihrávku nedostal. Kapek míč podržel, otočil se kolem čáry a ostrou přihrávkou poslal míč před bránu na Krupičku, který se v tomto případě už dokázal prosadit - 3:0.

 

Novostrašečtí neměli dost a hned v 61. min. si s míčem pohrál ve vápně Trnka a posléze naservíroval míč k Erbovi a ten prostřelil Pospíšila počtvrté - 4:0. Hosté se dočkali snížení v 73. min po střele Procházky - 4:1. Deset minut před koncem byl závar před Peškem a domácí nedokázali odkopnout míč, a tak se ho zmocnil Brnovják a přesnou střelou oživil ještě naděje Tuchlovic - 4:2. V 83. min. přišla další paráda L. Mrázka a Kapek byl rychlejší než Pospíšil a míč se dokutálel až do branky - 5:2. I tentokrát přišlo opět snížení. Centrovaný míč si na prsa zpracoval Procházka a prostřelil domácího brankáře - 5:3. Poslední slovo mělo Nové Strašecí, míč putoval po ose L. Mrázek, Kapek a zakončující Krupička mezi nohy brankáře - 6:3.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Tomáš Pešek: "Předvedli jsme další výborný výkon a zaslouženě vyhráli. Mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem a inkasované góly jsme naopak nemuseli vůbec dostat. Spokojeni nemůžeme být pouze s chvilkovým výpadkem ke konci zápasu. Diváci si ale jistě přišli na své. Musím zmínit i výborný výkon kolegy Pospíšila v brance na druhé straně. Dostal sice šest gólů, ale ani s jedním nešlo nic dělat a ještě toho spousty pochytal."




Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
T. Pešek [-] - L. Mrázek [-] , M. Erba [-] , M. Pařízek [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] , J. Trnka [-] , M. Krupička [-] , P. Svoboda [-] (68. M. Mžourek [-] ) , L. Beneš [-] , M. Bláha [-]

AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - D. Chaloupka [-] (79. A. Hodan [-] ) , J. Červenka [-] , M. Brnovják [-] , V. Kraus [-] , M. Pudil [-] (41. Š. Procházka [-] ) , P. Hafenrichter [-] , Z. Rada [-] (65. J. Gerhardt [-] ) , J. Tirol [-] , J. Nejedlý [-] (33. M. Pospíšil [-] ) , M. Fitko [-]

ŽK: 63. Z. Rada .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nepovím František - PROCHÁZKA Václav, KUBEČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Martin Vašek
Tip experta: výhra hostů

Tuchlovice by mohly zabojovat o body, které by jim dodaly klid, věřím že by mohly zabojovat i na venkovním hřišti.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích