T. Vimr 33.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2018 18:30

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí potvrdilo mistrovské oslavy i ve Slaném


Branky


11

Slaný - Již vítěz krajského fotbalového přeboru z Poříčí nad Sázavou potvrdil jarní parádní jízdu i v předposledním kole na hřišti devátého Slaného a připsal si třináctou výhru ze čtrnácti zápasů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyrovnali, ale Poříčí znovu odskočilo

Zápas začal hodně nepřesnostmi, hlavně ve finální části. Ve 13. minutě se ale hostům povedla oku lahodící akce zakončená gólem. Bohata dlouhým pasem našel Jíšu, ten postrčil míč Filipovi, který po průniku do šestnáctky našel Trpišovského a ten prsama poslal míč do sítě - 0:1. Následně byli nebezpečnější domácí, ale Galbavý po špatné hlavičce J. Pohorského pálil vysoko nad, stejný hráč z trestného kopu trefil břevno a ránu Stožického po brejku vytlačil brankář Soukup na roh. Hosté na druhé straně brejkové akce Filipem ani Bohatou nedotáhli do konce.

 

Ve 33. minutě domácí srovnali, když jim k tomu pomohl Filip, jenž dával hlavou malou domů, kterou zachytil Vimr a střelou o tyč stav srovnal - 1:1. Hráči Poříčí ale ještě do konce poločasu opět strhli vedení na svou stranu a opět po pěkné akci. Jíša, který unikal domácím obráncům jako Forrest Gump, si pohrál s levým bekem a naservíroval míč, jako na zlatém podnose Rejhonovi a tomu nezbylo nic jiného, než poslat míč do opuštěné branky - 1:2.

Obrovské množství šancí nedokázali hosté přetavit v gól

Po změně stran sice začali šancí domácí, ale Maroušek po úniku pálil vedle. V 55. minutě se postrkovali Filip s Tikovským a následně byli necitlivě vyloučeni sudím Kvasničkou. Hra deset na deset vyhovovala více hostům, kteří si vypracovali velké množství šancí.

 

Rejhon se ocitl hned ve čtyřech dobrých šancí, ale nedokázal si poradit se Sedlákem, a když se mu to povedlo, zastavila jeho pokus tyč. V další šanci se ocitl Hašek, avšak také on orazítkoval tyč slánské brány a se střelou Jíši si poradil brankář. Hosté šli i sami na domácího brankáře, nejprve vychytal Sedlák Trpišovského a později také Říhu. Hosty to mohlo mrzet, ale v závěru je podržel Sedlák, který vytáhl střelu Žahoura.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Netradiční páteční podvečer přinesl téměř dvěma stovkám diváků výborný fotbal. Lídr z Poříčí potvrdil, že vede tabulku oprávněně. Slaňáci podali také nadstandardní výkon, neboť ten roste s kvalitami soupeře. Dnes však ani tato skutečnost na zisk bodů nestačila. Mrzí spíše zbytečné vyloučení Tikovského a také svalové zranění Beneše nevypadá příliš dobře."

SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Jsem rád, že jsme ve velkém dusnu, kdy hráčům oběma týmů odcházely síly, dokázali vyhrát. Nemuseli jsme se ale strachovat až do konce, pokud bychom proměnili šance."



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] (46. O. Zelenka [-] ) , L. Stožický [-] (62. M. Žahour [-] ) , M. Tikovský [-] , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , A. Beneš [-] (42. M. Hartman [-] ) , P. Čablík [-] , P. Volgner [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
- M. Soukup [-] , Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] (85. T. Říha [-] ) , J. Trpišovský [-] , M. Bohata [-] (77. P. Pohorský [-] ) , D. Filip [-] , D. Rejhon [-] , V. Balata [-] (70. O. Páv [-] ) , J. Pohorský [-] , J. Melichar [-]

ČK: 55. M. Tikovský - 55. D. Filip .
Hráči zápasu: M. Sedlák - M. Jíša , D. Rejhon .
Počet diváků: 214. Rozhodčí: Kvasnička Václav - KOSINA Ladislav, TRUMPUS Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Martin Vašek
Tip experta: výhra hostů

Hosté již oslavili titul, věřím že potvrdí pozici lídra a zápas bez tlaku vyhrají.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích