3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčany porazily Nespeky a připsaly si velmi důležité tři body


Branky


33. D. Nedvěd , 62. J. Koula , 65. J. Koula - 10. D. Pešta
11

Poříčany - Hrají o záchranu, ale proti Nespekům od začátku prohrávali, přesto se fotbalisté Poříčan mohli na konci zápasu radovat z cenné výhry. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli lepším týmem, ale do kabin se šlo za nerozhodného stavu

Na začátku zápasu byly Nespeky lepším týmem, střelu Večery ještě stihl vyrazit Klíma na rohový kop. Ovšem v 10. min. se hosté již radovali, když na konci pěkné kombinační akce byl Pešta, který zakončoval do odkryté branky - 0:1.

 

Hosté dostali míč do sítě i podruhé, ale Klauzovi zhatil radost zvednutý praporek pomezního rozhodčího. Tentýž hráč se pak řítil sám na Klímu, ale trefil pouze jeho nohy. Poříčany srovnaly z ojedinělé šance a střely, trestný kop poslal do sítě Nedvěd - 1:1. V závěru poločasu měl ještě práci domácí Klíma, ale se střelou Kubce si poradil. 

Koula udeřil dvakrát během chvíle

Po změně stran šli domácí do vedení, když Koula v 62. min. dorazil balón po standardní situaci za Drážkova záda - 2:1. Vzápětí měli hosté obrovskou šanci na srovnání, řítili se tři sami na jediného obránce, ale nakonec si nahrávali tak dlouho až prováhali a Kubec mířil vedle brány. A tak jak se říká, nedáš - dostaneš, se potvrdilo. V 65. min. zahrával Koula přímý kop a zamířil přesně - 3:1.

 

Dvacet minut před koncem utkání se Nespečtí mohli dostat na dostřel, ale Kubec své sólo zakončil do nohou Klímy. Pak dostal míč do sítě Klauz, ale tentokrát k nevoli hostí odpískal hlavní rohodčí faul na brankáře. Závěr utkání se již pak jen v poklidu dohrával a vzhledem k výsledkům vybojovaly Poříčany velmi důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
Václav Kupr, manažer: "Utkali jsme se s kvalitním soupeřem, což hosté ukázali hned na začátku. Dvakrát nás podržel Klíma, přesto šly Nespeky do vedení. Pak jsme po trestném kopu vyrovnali. Ve druhém poločase se hrál vyrovnaný fotbal. Rozhodl větší důraz v šestnáctce soupeře a po dvou gólech Kouli jsme mohli slavit vítězství. Ještě pořád čekáme, jak to všechno dopadne v divizi. Ale udělali jsme výsledek, který by nám měl pomoci k záchraně."




Sestavy


SK Poříčany
J. Klíma [-] - J. Koula [-] (88. A. Kopecký [-] ) , P. Janda [-] , F. Kmoníček [-] , L. Hampl [-] , D. Nedvěd [-] , D. Snop [-] , O. Puk [-] , L. Holler [-] , V. Pařízek [-] , L. Mužík [-] (55. F. Stárek [-] )

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] (76. R. Vojkůvka [-] ) , T. Krejza [-] , M. Burian [-] , O. Urban [-] - D. Pešta [-] , F. Iheanacho [-] , M. Klauz [-] , L. Braný [-] , M. Večera [-] - D. Kubec [-] -

ŽK: 39. L. Mužík , 81. V. Pařízek - 60. A. Konopisky , 80. M. Večera .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - ZDENĚK Josef, KOSINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Martin Vašek
Tip experta: výhra domácích

Očekávám zápas plný emocí, domácí vyhrají gólem z penalty.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích