2:1
(1:1)
15. M. Šobr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2018 19:30

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistr z Poříčí se loučil se sezónou těsnou výhrou nad Libiší


Branky


9

Poříčí - Ani v posledním zápase nenechali fotbalisté Poříčí nad Sázavou nikoho na pochybách, že jim prvenství v krajském přeboru patří právem, když si poradili se čtvrtou Libiší. Oplatili jim podzimní vysokou porážku a vyhráli na jaře čtrnáct z patnácti utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se z vedení radovali tři minuty

Hosté bojující v závěrečném kole o uhájení čtvrté příčky před Lhotou, což se nakonec povedlo, nepřijeli do Poříčí odevzdaní. Sestava, ve které byl nejstarší teprve čtyřiadvacetiletý Malák, hrála organizovaně a důrazně, což domácím činilo problémy. Přesto šel do vedení lídr tabulky, když si ve 12. min. na parádní centr Žáka naskočil Páv a hlavou uklidil míč do sítě - 1:0. Vzápětí bylo však srovnáno. V 15. min. si naběhl na kolmici Novotného Šobr a bombou pod břevno nedal Tlamichovi šanci - 1:1.

 

Následně hosté pálili ze střední vzdálenosti, ale domácího brankáře ohrozila jen jedovka Stibory, kterou vytáhl Tlamicha na rohový kop. Do vedení se tak mohli dostat Poříčští, ale Trpišovského střelu po kolmici Bohaty vykopl Brožek nohou a poradil si také se zakončením P. Pohorského a Rejhona.

Na Branku Trpišovského už nikdo nenavázal

Chvíli po změně stran předvedl Bohata parádní fotbalovou akci, po které předložil míč před prázdnou branku Trpišovskému, jenž dotlačil míč v 52. min. do sítě - 2:1. Hosté mohli i tentokrát záhy srovnat, ale střela Šobra letěla nad a Stiboru vychytal brankář.

 

V 67. min. předvedli domácí další pěknou akci, na jejímž konci byl po centru Jíši Peroutka, ale na malém vápně míč špatně trefil a zamířil vedle. Chvíli na to byly vidět obrovské šance na každé straně, ale hostující Stibora i domácí Páv po sólech brankáře nepřekonali. V samém závěru zkoušel ještě šedesátimetrový lob Rejhon, ale míč skončil vedle hostující branky.



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Mám radost, že jsme i poslední zápas zvládli. Soupeř nebyl špatný a nenechával nám na hřišti moc prostoru. Zápas nakonec rozhodly individuální schopnosti hráčů. Jsem šťastný, za to, co jsme na jaře předváděli, vždyť vyhrát čtrnáct z patnácti zápasů se poštěstí třeba jen jednou za život. Klukům patří obrovský dík, když individuální kvalitu spojili v jeden velký celek a proto jsme šlapali jako tým. Vždyť jarní skóre 41:7 hovoří za vše. Děkuji také vedoucímu mužstva Fandovi Ptáčníkovi, se kterým je parádní práce."




Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - V. Peroutka [-] , P. Pohorský [-] (63. R. Křivohlavý [-] ) , O. Páv [-] (75. J. Jírů [-] ) , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , M. Bohata [-] , J. Žák [-] , V. Balata [-] (46. Z. Hašek [-] ) , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-] (46. M. Jíša [-] )

TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - P. Dušek [-] , T. Vaněk [-] , P. Novotný [-] (65. T. Kvída [-] ) , I. Adenubi [-] , P. Dobrovolný [-] (82. V. Antoš [-] ) , M. Šobr [-] , V. Stibora [-] , M. Pešek [-] , M. Malák [-] (87. F. Mündl [-] ) , J. Prieložný [-] (70. V. Turek [-] )

ŽK: 18. J. Prieložný , 20. M. Malák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chovanec Petr - VLK Miroslav, VLK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Petr Dobrovolný
Tip experta: výhra hostů

Jedeme zabojovat o třetí místo a v Poříčí vyhrajeme 3:1.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích