3:2p.
(1:0)
67. S. Ibe
92. J. Kabyl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 10:30

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučení Štrupla se semickým dresem mělo příchuť dvou bodů se Lhotou


Branky


9

Semice - Již sestupující domácí přivítali na svém hřišti Lhotu, která by se případnou výhrou dostala před Libiš na čtvrtou pozici. Semice se ale rozloučil se sezonou výborně a Lhotu obraly o dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Lhoty branku nepřinesl, tak udeřilo na druhé straně

Hostující Lhota musela před zápasem vyřešit absenci klíčových hráčů. Chyběl zkušený Šalamoun, Zlata a kapitán Kudela byl připraven pouze na lavičce. I přesto hosté vstoupili do utkání lépe a v prvních deseti minutách vyzkoušeli několikrát pozoronost brankáře domácích.

 

Na úvodní tlak ale Semice zareagovali náramně a ve 14. min. se zjevil na velkým vápně osamocený Cáska, který pěknou střelou na zadní tyč překonal Vošmíka. Poté se hra uklidnila a do poločasu už nebylo k vidění moc šancí, hra se odehrávala spíše po vápna.

Střídající Zemánek ukázal dvě tváře

Ve druhém poločase se Lhota snažila o vyrovnání, ale často odkrývala obranu, ale své šance Semičtí až trestuhodně zahazovali. Neprosadil se Cáska s Hobíkem a ke gólů nevedlo ani zakončení Vavříka. K hostům se přiklonilo i štěstí, protože domácí trefili dvakrát břevno. Nemohlo následovat nic jiného, přišel trest. V 67. min. nechali domácí hráči příliš prostoru Ibemu a ten dal lobem krásný gól - 1:1. V 73. min. postupoval Rychtařík sám na Vošmíka, ten proti němu vyběhl a snažil se mu míč sebrat pádem pod nohy. Rychtařík sice hostující brankáře překonal, ale nakopl ho do hlavy a Vošmík zůstal bezvládně ležet na hřišti. Přes všechny protesty hostí branka platila - 2:1. navíc Vošmíka museli odnést na nosítkách a do branky tak musel Tůma.

 

V 89. min si vysloužil domácí brankář Štrupl potlesk při střídání a loučení se s dresem Semic bylo tak skvělé. Střídající Zemánek ale udělal velkou chybu, když špatně vyběhl na centrovaný míč a Kabyl hlavou v 92. min. srovnal - 2:2. Hosté mohli ještě zápas otočit, ale Kwameho z penalty v 96. vychytal Zemánek a napravil předešlou chybu při inkasované brance.

Skvělý Zemánek

V penaltovém rozstřelu byli domácí neomylní a zkušeně proměňovali. Naopak za hosty nedal Ibe a Danylych, když je vychytal Zemánek. Bonusový bod tak zůstal v Semicíhc, které se s krajským přeborem rozloučily výhrou za dva body proti páté Lhotě.



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka, vedoucí mužstva: "Asi z nás spadl stres, protože jsme hráli hodně dobře. Měli jsme obrovské šance a po hodině hry jsme měli vést pět jedna. Minutu před koncem jsme vystřídali Štrupla, abychom se s ním rozloučili. Zemánek hned dostal gól, ale v sedmé minutě nastavení chytil hostům penaltu. A pak ještě další dvě chytil v rozstřelu. Měli jsme vyhrát za tři body, hráli jsme fakt pěkný fotbal."




Sestavy


AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] (89. T. Zemánek [-] ) - P. Hobík [-] , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] , Š. Jareš [-] , T. Hromadník [-] , J. Novotný [-] , J. Cáska [-] (85. L. Blažek [-] ) , P. Švarc [-] (62. P. Rychtařík [-] ) , T. Dudla [-] , Š. Bříza [-]

SK Lhota
P. Vošmík [-] (74. J. Tůma [-] ) - J. Šíma [-] , E. Adjei [-] , L. Primus [-] , S. Ibe [-] , J. Kunc [-] (79. J. Nedvěd [-] ) , J. Kabyl [-] , T. Borek [-] , D. Danylych [-] , R. Neumann [-] , T. Vlasatý [-]

ŽK: 25. Š. Bříza , 40. D. Šimek , 85. T. Dudla - 11. R. Neumann , 20. J. Kabyl .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Vlk Martin - VLK Miroslav, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Petr Dobrovolný
Tip experta: výhra hostů

Semice se již v tabulce posunout výše nemůžou a doma na Lhotu stačit nebudou a prohrají 0:3.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza