Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín dokonale obrátil zápas v Myslibořicích a dál pomýšlí na záchranu


Branky


0

Dokonalý obrat předvedli hráči Koněšína. Po poločase prohrávali o 2 branky, ale ve druhém dokázali srovnat krok s domácími a nakonec vítěznou branku hostí v 90. minutě, vsítil střídající Lukáš Karásek, který se stal hrdinou hostů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Myslibořice přivítaly na svém hřišti aktuálně poslední celek z Koněšína a doufaly v přerušení nepříznivé série proher. První minuty patřili domácím, ale míč drželi spíše na vlastní polovině. Koněšín se z úvodního obklíčení vymanil a ukazoval, že do Myslibořic nepřijel jen tak bránit, ba naopak bojovat o udržení ve III. třídě do posledního zápasu. První branku zápasu vstřelil po pěkné kombinaci Jakuba Horáka s Milanem Pevným kapitán týmu Bohumil Mencák, jenž dostal od Milana Pevného výbornou přihrávku do druhé vlny. Hosté však pokračovali v aktivní hři a několik šancí zlikvidoval brankář Radek Vodička. Hosté se přece jen dočkali vyrovnání, po jednom z brejků dostal Tomáš Konečný přihrávku pod sebe a vymetl šibenici Myslibořické brány. Jeden z nejlepších hráčů na hřišti Jakub Horák svým aktivním napadáním sebral míč stoperovi a řítil se sám na Jaromíra Kazatele, celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou do prázdné branky na Pavla Hanáka. Pavel Hanák (nejlepší střelec podzimní části sezóny) nastoupil k prvnímu zápasu v jarní části a hned se střelecky prosadil. Myslibořice v poslední minutě prvního poločasu ještě navýšily skóre zápasu na 3:1, když Jakub Horák vyslal Bohumila Mencáka do samostatného nájezdu a ten špičkou tváří v tvář bezchybně zakončil. Do kabin se tedy šlo za stavu 3:1 pro Myslibořice a zdálo se, že nechvalná série bude u konce.

Nicméně opak byl pravdou, druhý poločas jakoby domácí zůstali v kabině a hrálo se výhradně na polovině domácích. Výjímkou byla největší šance Bohumila Mencáka, který mohl vstřelit hattrick, ale v samostatném nájezdu mířil těsně vedle a tak místo uklidnění přišla pohroma. Rozhodčí nepotrestal pár velice tvrdých soubojů žlutými kartonky a tak se na hřišti velice přitvrdilo, některé fauly zaváněly i zraněním a to na obou stranách. V 63. minutě napřáhl za vápnem nejzkušenější a obávaný střelec Michal Ševčík a ukrytou technickou střelou nedal Vodičkovi šanci. Hned z rozehrávky se stejná situace opakovala, tentokrát mnohem razantnější, ale i velice přesnou ránou z kopačky Michala Svobody bylo rázem srovnáno. Myslibořice byly v tu chvíli jakoby omámení a řítil se na ně jeden útok za druhým, ty však likvidovala obrana vedená Hynkem Svobodou a podporovaná jistými zákroky brankáře Radka Vodičky. Druhý poločas z domácí strany fungovala pouze obrana. Zmar domácích byl dokonán v poslední minutě, kdy se k přímému kopu postavil Lukáš Karásek a vstřelil snad svoji životní trefu, "pumelenicí" z dobrých 25 metrů vyhnal pavouky z pravého horního rohu Vodičkovi brány. Rozhodčí Vrtal následně ukončil zápas a Koněšín se mohl radovat z výhry 3:4.

 



Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - P. Vejvoda [-] , H. Svoboda [-] , M. Šoustal [-] , V. Mrňa [-] (71. T. Palát [-] ) - A. Pekárek [-] (83. M. Ludvík [-] ) , M. Pevný [-] , J. Horák [-] , M. Vítek [-] (66. T. Krajčo [-] ) - B. Mencák [-] , P. Hanák [-]

TJ Koněšín
J. Kazatel [-] - P. Zahradníček [-] , M. Svoboda [-] , M. Ševčík [-] , L. Karásek [-] - J. Chalupa [-] , T. Sýkora [-] (90. Z. Řezáč [-] ) , T. Konečný [-] , M. Pokorný [-] - L. Konečný [-] (85. M. Loukota [-] ) , J. Pospíšil [-] (78. L. Dobrovolný [-] )

Hráči zápasu: J. Horák , H. Svoboda - L. Karásek , M. Ševčík .
Místo: Myslibořice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.