4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:30

17.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kly B si připsaly jasné vítězství


Branky


5. T. Lajn , 8. T. Lajn , 56. J. Hanzlík , 63. L. Kympl
5
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou porážkách vyjížděl tým Jeviněvse do Kel notně oslabený. Honza Broft s Markem Paulem chyběli pro červené karty z minulého utkání, Honza Šelicha a Dominik Velický stále léčí svalové zranění, Tomáš Janovský měl pracovní povinnosti. Příležitost tak dostali náhradníci, dobrou zprávou je návrat Franty Tyle, po zdravotních potížích. Dle postavení v tabulce měla být Jeviněves proti domácím favoritem, ale od první minuty bylo vidět, nakolik chybí 5 hráčů základní sestavy. To je zkrátka příliš. Už ve třetí minutě domácí rychle zahráli aut do pokutového území odkud skákavý míč Lajn chytrou střelou překonal hostujícího brankáře, v šesté minutě se potom proháčkoval na hranici pokutového kopu odkud střelou do šibenice zvýšil na 2:0 a vypadalo to na debakl, protože chvílemi to vypadalo jako v házené kdy domácí hosty zatlačili až k pokutovému území a nepustili je přes polovinu hřiště. 

 

Kontrastve výkonu domácích a hostů zřetelně odkryl slabiny hostujícího týmu. Až na vyjímky byli hosté slabší v soubojích, pomalejší, neschopní zpracovat jednoduché míče, obecně zkrotit míč byl pro hosty problém. Snad se to dá brát jako poukázání na nedostatky, na kterých by měli hosté zapracovat. Jen střelecké nepřesnosti domácích ušetřili Jeviněvské od vyššího přídělu a tak poločas skončil 2:0 pro domácí. Po deseti minutách druhého poločasu se Jeviněvští ojediněle dostali přes polovinu hřiště, ale po ztrátě se nedokázali vrátit a tak z pravé strany centrovaný míč doklepával do odkryté branky Hanzlík. Něco podobného Kly zopakovaly z druhé strany o pět minut později a zpečetily skóre utkání na 4:0. Jednou ještě hlavou zazvonili na břevno, něco pochytal hostující brankář. Hosté vystřelili za celý zápas 3x, z toho jedinkrát na branku a připsali si třetí porážku v řadě. Nejvíce ze všeho by si tak měli do příštího týdne přát návrat stabilních hráčů základní sestavy jinak budou težko měřit síly s v tabulce druhými Dolany.

AUTOR: JAROSLAV KYSELA



Sestavy


TJ Kly B
D. Brož [-] - S. Zavadil [-] (40. J. Hulička [-] ) , J. Zelenka [-] , S. Ondrák [-] (46. J. Šulc [-] ) , L. Sochor [-] - T. Lajn [-] , L. Kympl [-] (81. M. Rechcígl [-] ) , J. Hrstka [-] , T. Dohnal [-] (77. L. Foitl [-] ) - J. Hanzlík [-] , J. Kohout [-] (65. J. Danda [-] )

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Malý [-] , M. Černý [-] , M. Schoř [-] , P. Novotný [-] , J. Kokšal [-] , P. Macák [-] , F. Tyle [-] , M. Janovský [-] , P. Duchoslav [-] , M. Rozsypal [-]

ŽK: 38. M. Malý , 55. P. Novotný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: DEMETER Martin - KOHOUT Lukáš (N), KYSELA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jeviněves poslední dvě utkání nezvládla a už by potřebovala opět bodovat. Z jel by si mohla odvézt bod,respektive dva body.