Kralupy mají blizoučko k postupu! Jeviněves padla potřetí v řadě


Branky


11

V neděli 27. května do Jeviněvse zamířil lídr soutěže, kralupský Kaučuk. Jeviněves se sešla v kompletní sestavě, stejně tak Kaučuk...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 A ten už od začátku předváděl pěkný kombinační fotbal, v sestavě má směsici zkušených fotbalistů a mladých pohyblivých hráčů. Jeviněves se tak jen zřídka dostávala na polovinu soupeře, ale když už, tak dokázala alespoň akci zakončit. To se Kaučuku dlouho nedařilo, ale když už, tak zakončení stálo za to. Ve 20. minutě sklepl přízemní centr do vápna Zelenka Mrázovi a ten zhruba z místa pokutového kopu prostřelil domácí obranu i brankáře. Za tři minuty se prosmýkl obranou Lištván a tvrdou přízemní ranou nedal golmanovi šanci. 2:0.

 

Několik šancí pak ještě zneškodnila domácí obrana či golman, neboť Kaučuk držel domácí až na vyjímky na své polovině. Zejména technicky byli hosté zdatnější a ne nadarmo vévodí tabulce. Jen Jirka Kokšál se ocitl v obrovské šanci, ale to s čím by si hosté hravě poradili, nedokázal dotáhnout – z pravé strany dostal přízemní centr na paty a z voleje přestřelil prázdnou branku. Začátek druhé půle byl zřejmě nejlepší pasáží domácích, hra se vyrovnala, a domácí dokonce z ojedinělé šance snížili na 1:2 když Jirka Kkšál jemně hlavou tečoval centrovaný míč a ten o tyč zapadl do branky. Další šance si ale domácí už nevytvořili.

 

Hosté vystřídali nevýrazného Zelenku, jež spíše komentoval než hrál (a vydrželo mu to i po vystřídání) a téměř padesátiletý (!!!) Mráz dokazoval, že je právem nedostižně nejlepším střelcem soutěže. Nejprve při samostatném průniku zvýšil na 3:1 a pět minut před koncem završil hattrick když propasíroval míč mezi obráncem a padajícím brankářem. Mezitím se ještě prosmýkl hostující Lištván a bombou pod víko zaznamenal svou druhou branku. Podtrženo sečteno Jeviněves – Kaučuk Kralupy 1:5.

 

Jeviněves prohrála tři poslední utkání a příští týden v zachraňujícím se Liběchově bude chtít jistě tuto nelichotivou sérii ukončit. Kaučuku stačí vytěžit 3 body z posledních tří utkání aby si zajistil postup do okresu.

 

AUTOR: JAROSLAV KYSELA



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tichý Lukáš - KYSELA Jaroslav (N), MATĚJČEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Trenér, Asistent trenéra, Zpravodaj, Administrátor klubu - FK Kralupy 1901 | Středočeský | Mělník
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - Tichý Lukáš: 4
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 5
Hrací plocha: 1
Zázemí: 2
Výkon domácích - TJ Sokol Jeviněves: 5
Výkon hostů - FK Kralupy 1901: 7
Hráč utkání - domácí: Jiří Kokšal
Hráč utkání - hosté: Jan Lištván
Hodnocení hráčů - domácí: Jaroslav Kysela - 5, Martin Rozsypal - 6, Petr Duchoslav - 6, Miloslav Janovský - 6, Marek Paul - 6, František Tyle - 6, Tomáš Janovský - 6, Jan Šelicha - 7, Pavel Macák - 7, Jan Broft - 7, Jiří Kokšal - 8, Marek Černý - 6,
Hodnocení hráčů - hosté: Tomáš Hunal - 7, Adam David - 8, Richard Kinter - 6, Matěj Řenč - 6, Jan Šíma - 7, Jiří Muška - 7, Jan Lištván - 9, David Hemr - 7, Luděk Zelenka - 6, Pavel Mráz - 9, Cyril Nikolov - 8, Dominik Menčl - 6, Roman Polák - 6, Václav Šour - 6,
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - Tichý Lukáš: 7
Výkon domácích - TJ Sokol Jeviněves: 5
Výkon hostů - FK Kralupy 1901: 7

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zkusíme překpápko a výhru bojovných jeviněvsi, který jsou doma nepříjemným soupeřem pro všechny