Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nelahozeves uspěla, ale hosté vyhráli druhý poločas přesto, že hráli v sedmi lidech!


4

Poslední zápas sezony znamenal pro Jeviněves přímý souboj o 6. místo v tabulce s domácí PTZ Nelahozeves. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nic víc, nic míň. Už před zahájením zápasu to vypadalo na velkou ostudu hostů z Jeviněvse, jimž kvůli pracovním povinnostem, zranění, trestu či oslavám (!!!) sešlo jen 8 hráčů. Však také na hřišti to bylo od počátku znát. PTZka nepustila soupeře téměř přes půli hřiště, podnikala výpady do pokutového území a během úvodní čtvrthodiny si vytvořila tříbrankový náskok. Pak jakoby polevila, šance lehkovážně zahazovala, ale Jeviněves kromě tří rohových kopů, nestrávila na soupeřově polovině víc jak 10% času.

 

Druhý poločas se čekalo, kolik jich PTZka hostům nasype, ale opak byl pravdou. Pro domácí tým bylo zjevně hodně nepříjemné zjištění, že tři vystřídavší dorostenci sice hru rozpohybují, ale jaksi zapomenou na to dvě důležité věci – zaprvé- tlačit se do branky. A za druhé - když už se tlačí do branky, nezapomenout na bránění. Za druhý poločas si tak vytvořili jen pár gólových šancí, jediné branky docílili jen díky šťastně tečované střele a sami inkasovali hned dvakrát po rychlém přechodu do útoku a skvělé nabídce od spoluhráčů zakončoval v obou případech Petr Duchoslav, jinak hrající stopera. Zjednodušeně by se dalo říci, že druhý poločas byl utkáním mezi energickým mládím a zkušeným stářím. Torzo Jeviněvse- v sedmi hráčích (Honza Šelicha odstoupil s pochroumaným kotníkem)!!! se vydalo ze všech sil, podalo sympatický výkon a  alespoň poločas tak Jeviněves dokázala vyhrát byť jí na hřišti chyběli čtyři hráči. Nicméně s pohledem do budoucna je taková absence alarmující a do další sezony musí přijít posily, jinak to na třetí třídu stačit nebude.

 

AUTOR: Jaroslav Kysela



Sestavy


PTZ Nelahozeves
V. Michovský [-] - K. Fišer [-] , M. Rosenhöfer [-] (46. D. Žák [-] ) , F. Šimek [-] (46. L. Struneček [-] ) , J. Fridrich [-] (46. T. Kochman [-] ) , A. Karapetyan [-] , V. Němeček [-] , J. Bednárik [-] , P. Šimáček [-] , M. Uher [-] , F. Šimek [-]

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - P. Duchoslav [-] , M. Janovský [-] , M. Paul [-] , J. Šelicha [-] , J. Broft [-] , J. Kokšal [-] , D. Velický [-]

ŽK: 53. V. Němeček , 60. F. Šimek , 72. T. Kochman - 53. P. Duchoslav .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: EDER Oldřich - ŠARBOCH Roman (N), KYSELA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích