4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice doma sestřelila okříšskou rezervu


Branky


0

V dohrávaném utkání 16. kola okresního přeboru, si domáci poradili s okříšskou rezervou, kterou poslali domů s 4-gólovým nášupem. Strůjcem domácího vítězství byl blatnický Miroslav Buďa , který se zapsal do statistik dvěma přesnými zásahy a jednou gólovou přihrávkou a rozhodl o osudu utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání lépe vstoupili domácí a po perfektně zahraném rohovém kopu ve 4´minutě zásluhou Pokorného šli rychle do vedení. První půle patřila jasně domácím. Další branku přidal tvrdou nechytatelnou ranou k tyči domácí Buďa. Jedinou ztrátou domácích bylo v závěru poločasu zranění zkušeného kapitána domácích Doležala. Do druhé půle opět lépe vstoupili domácí, kdy se z přímého kopu v 53´minutě trefil opět Buďa. Hosté to nezabalili a začali domácí lehce přehrávat ale jejich střely létaly vysoko nad bránu skvěle chytajícího brankáře Blatnických Holíka. Rezerva Okříšek se hrnula dopředu a jedinou velmi nebezpečnou šancí byla tyč hostujícího útočníka Večeři po rychle rozehraném autu a tak do otevřené obrany po parádní kombinaci opět udeřili domácí. Michal Šabatka si narazil s Tomášem Šabatkem a po náběhu za obranu přesně trefil míč k tyči. Domácí zaslouženě vyhráli druhý domácí zápas v řadě a připsali si velmi důležitě 3 body. 



Ohlasy k zápasu


SK Blatnice
Jiří Trnka - trenér SK Blatnice: Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a hned se ujali vedení. V průběhu první půle jsme byli lepším mužstvem a svůj náskok se nám podařilo navýšit. Nejvíce nás mrzí zranění našeho kapitána Doležala ze závěru první půle. Druhá půle nebyla z naší strany tak dobrá a soupeř nás místy přehrával ale podařilo se nám vstřelit další dvě branky a v klidu si pohlídat 3 body. Těší nás, že jsme začali opět využívat standartní situace, ve kterých jsme bývali nebezpeční.




Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Foltýn [-] , M. Doležal [-] (46. J. Nevoral [-] ) , T. Kratochvíl [-] , M. Hutař [-] - T. Šabatka [-] , M. Trnka [-] (86. R. Dušek [-] ) , T. Cech [-] , M. Buďa [-] - D. Pokorný [-] , M. Sova [-] (75. M. Šabatka [-] )

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - J. Dokulil [-] (15. R. Salát [-] ) , Š. Novotný [-] , J. Ježek [-] , T. Binka [-] - R. Dokulil [-] , V. Bastl [-] , O. Syrový [-] , F. Rampír [-] - I. Večeřa [-] , J. Jeřábek [-]

Hráči zápasu: M. Buďa .
Místo: Blatnice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.