3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 10:00

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO, VIDEO: Olympie ve druhé půli rozhodla o svém vítězství


Branky


0

Šance na obou stranách, za Šímou zvonilo břevno. Olympie aktivnější, ale bez gólového efektu. Ve druhé půli ale rakovnický celek třikrát udeřil a vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

Pro Olympii zřejmě poslední půl rok v soutěži. Hráči se netají tím, že chtějí soutěž důstojně dohrát, což mohli předvést hned proti Slabcům. Rakovnický celek se během přípravy v plné síle nesešel ani jednou, což bylo pro soupeře velkým plusem.

 

První šance zápasu na sebe nenechala dlouho čekat. V 5. min. se svým typickým způsobem uvolnil Číhař ve vápně a zkoušel překonat Hrbka na přední tyč. Ten ale vykopnutím nohy zabránil míči v cestě za svá záda. Na druhé straně měli Slabečtí k dispozici přímý kop zhruba ze 30m. Cílek centrem mířil do prostoru zadní tyče a balon se snesl až na břevno rakovnické svatyně.

 

Následně kromě menších závarů před Šímou bylo rušno spíše před Hrbkem. Kolář se dostal ve vápně k odraženému míči, ale jeho střela mířila těsně nad. Ve 29. min. hledal aktivní Rous svým centrem dobře postaveného Číhaře, který ale v dobré pozici míč hlavou netrefil. Ve 35. min. si došel rakovnický kanonýr pro penaltu. Sám se k ní postavil, ale jeho střelu do středu branky Hrbek dokázal zneškodnit.

 

Klátil zahájil tažení ke třem bodům

Hra domácích se ve druhém poločase zvedla, přesto ale Slabce odolávaly. Právě Čížek se dostal vůbec do první šance druhé půle, když ho vysunul Melichar, ale v souboji pálil vedle. I za Hrbkem cinklo břevno, to po Špimrově centru na Číhaře. V obrovské šanci se objevil Peták na zadní tyči po centru, ale v ideální pozici nedokázal uklidit míč do sítě. V 67. min. přišla první změna skóre. Kokšál z přímého kopu poslal míč do vápna, ten si našel sváteční střelec a brousek defenzivní řady Olympie Klátil a hlavou ho poslal k tyči - 1:0.

 

Krátce po první brance přišla další. Nákop Havla mířený na Číhaře promáchli hned dva Slabečtí a samostatný nájezd na Hrbka zakončil Číhař přesnou trefou k tyči - 2:0. Olympie měla i další šance, Slabce se do útoku příliš nedostávaly. Poslední branka zápasu přišla vůbec v poslední minutě. Rous samostanou akci zakončil průnikem do vápna a následnou střelou mezi nohy slabecekého brankáře - 3:0.

 

Poslední půl rok působení tak načla Olympie vítězstvím. Slabce si budou muset počkat do dalších zápasů na důležité body v boji o záchranu v soutěži.



Ohlasy k zápasu


Olympie Rakovník
Martin Havel, stoper: "Jsem rád, že jsme se vůbec sešli. Bude to hodně těžký půl rok, v sobotu se většina z nás viděla vůbec poprvé. Herně to nebylo vůbec dobré. Jsem zvědav, co budeme dělat proti silnějším soupeřům. Budeme se muset sejít alespoň jednou týdně, proběhnout se a něco si říct. Alespoň že se vyhrálo."




Sestavy


Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - M. Peták [-] , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] , S. Rous [-] , R. Kolář [-] , Z. Špimr [-] , P. Klátil [-] , M. Havel [-] , M. Němec [-] , R. Suchánek [-] (42. T. Rychtařík [-] )

TJ Slabce
T. Hrbek [-] - M. Švarc [-] , P. Holý [-] , J. Strouhal [-] (38. V. Schejbal [-] ) , T. Macák [-] , J. Černý [-] , J. Čiha [-] , J. Gajdoš [-] (70. R. Vejtasa [-] ) , V. Melichar [-] , O. Cílek [-] , T. Fencl [-]

ŽK: 19. R. Suchánek , 54. P. Klátil , 64. M. Němec - 67. J. Černý .
Hráči zápasu: P. Klátil , S. Rous , R. Kolář .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HUSÁK Jan - ŠPIDRA Marek, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.