Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lány ve druhém poločase zabraly a ve Slabcích zvítězily


Branky


21

Slabce - Domácí stejně jako proti Olympii odehráli první poločas remízově, ale nyní šli dokonce i do vedení. To ale nevydrželo příliš dlouho a druhou půli už vůbec výsledkově nezvládli. Lány to ale neměly vůbec jednoduché, přesto tři body s jasným výsledkem odvážel favorit jarní části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Slabeckým nevydrželo

Favorit zápasu byl při pohledu na tabulku jasný, ale vedoucí tým byli právě domácí. Ve 13. min. propadla hostující defenziva, čehož využil Macák. Šel sám na Javůrka a nemýlil se - 1:0. Vedení Slabeckým vydrželo ale jen 5 minut. Střelu Balíka vyrazil Hrbek vyrazil před sebe, k míči se dostal Reichl a vyrovnal - 1:1. Lány zvládly vyrovnat, ale další branku do půle nepřidaly. Slabce ukázaly, že tento zápas nebude jednostranná záležitost a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Ve druhé půli Lány rozhodly

Zpočátku druhé půle Slabce držely, ale nic netrvá věčně a Lány krátce po hodině hry udeřily. Po rohovém kopu se dostal na hranici malého vápna k míči Cafourek a uklidil ho do sítě - 1:2. Změna herního stylu a celkové zjednodušení hry po jedenácti minutách od vedoucí branky přinesla další, jejíž autorem byl sváteční střelec a kapitán v jedné osobě Matějka - 1:3.

 

Hostující fotbalisté byli hned o něco klidnější a když v poslední desetiminutovce udeřil ještě svou druhou brankou Cafourek a poslední pátou přidal Balík, odváželi z těžkého terénu a zápasu velmi cenné tři body - 1:5.



Ohlasy k zápasu



SK Lány
Jakub Matějka, záložník: "Věděli jsme, že to bude ve Slabcích těžké, ale až takhle? To opravdu ne. Soupeř ukázal, že domácí zápasy nebude dávat zadarmo. O poločase jsme šli do kabin s plichtou 1:1. V pauze jsme si stačili říct, že nemá cenu vymýšlet nějaké kombinace, protože terén byl tvrdý a neskutečně to skákalo. Přešli jsme tedy a na hru, kterou hrál i soupeř. Dlouhé nakopávané balóny, z kterých byl buď úspěšný brejk a nebo standardní situace. Nakonec se nám povedlo odtrhnout a do konce jsme nasázeli ještě 4 góly. Výhru 5:1 počítáme jako velmi cennou."



Sestavy


TJ Slabce
T. Hrbek [-] - T. Macák [-] , T. Černý [-] , M. Švarc [-] , J. Černý [-] , M. Konopásek [-] , J. Čiha [-] , O. Cílek [-] , J. Gajdoš [-] , V. Melichar [-] , T. Fencl [-]

SK Lány
F. Javůrek [-] - D. Švigár [-] , J. Loskot [-] , M. Rajgl [-] (46. O. Humr [-] ) , K. Tetour [-] - M. Cafourek [-] , J. Matějka [-] , Č. Dolák [-] - M. Reichl [-] , M. Balík [-] , L. Švolba [-]

ŽK: 78. J. Černý , 81. T. Černý - 37. M. Balík .
Hráči zápasu: M. Cafourek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - VANĚK Mikuláš (N), KOSÁR Tibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra hostů

Jasná výhra hostů. Pokud chtějí Lány postoupit, ve Slabcích si nemůžou dovolit neuspět.

Tip: výhra hostů

Poslední tým hostí favorita na postup do vyšší soutěže. Jak to asi může dopadnout?

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů