R. Polášek 62. (p.)
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešná se držela, Lány ale byly nad její síly


Branky


62. R. Polášek (p.) - 30. M. Balík , 59. O. Humr , 69. M. Balík , 79. M. Reichl
25

Olešná - Vedoucí celek soutěže zajížděl na Olešnou, kde ho nečekalo nic jednoduchého. Domácí ovlivněni zdravotním stavem se snažili soupeři rovnat, ale ten si nakonec odvezl tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Balík jediným střelcem

Počátek zápasu z jedné strany na druhou první šancí načala Olešná, když za Javůrkem zvonila branková konstrukce. Lány přišly s geniální odpovědí. Balík dostal míč od Cafourka a na zadní tyč otevřel skóre - 0:1. Tato branka byla jedinou v první půli, a tak šli hosté do kabin s jednogólovým náskokem.

Lány si došly pro tři body

Druhá půle patřila hostujícímu týmu, který šel po odehrané hodině do dvougólového vedení. Balík našel Humra a ten byl neomylný - 0:2. Kontaktní branku zařídil z pokutového kopu R. Polášek - 1:2.

 

Domácím se ale nepodařilo vyrovnat, čehož využili hosté. I když se Olešná mohla opřít o výborného Fiedlera, tak znovu inkasovala. Konkrétně to byl Balík se svým druhým zásahem, když využil povedenou přihrávku Doláka - 1:3. Dolák si připsal ještě jednu asistenci, to když posadil míč na hlavu Reichla, který stanovil konečné skóre - 1:4.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: "Zápas se mi hodnotí hodně těžko, protože jsme od středy počítali omluvenky, některé z nich málo uvěřitelné. Z 11 hráčů, kteří nastoupili, bylo 5 pod vlivem Nimesilů, paralenů a různých mastí. Přesto jsme 70 minut byli soupeři naprosto vyrovnaným protivníkem. V závěru nám došli síly. Porážka mi mrzí ze dvou důvodů. Hlavně kvůli klukům, kteří dnes nastoupili a pak bych si přál vidět borce z lavičky Lán, při případné ztrátě bodů... Teď nás čeká "anglický" týden, tak jen doufám, že se hráči dají zdravotně dohromady."

SK Lány
Jakub Matějka, záložník: "Občas bylo pochyb nad rozhodčího posouzeními, ale i přesto jsme zvládli zápas myslím s přehledem. Soupeř párkrát pohrozil ze střední vzdálenosti, blíže se však nedostal. My jsme především v druhém poločase měli dost prostoru pro brejky, které jsme dokázali zhodnotit. Jediný gól soupeře byl z penalty, která byla po sporném zákroku."



Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - K. Ivančík [-] (75. M. Gloser [-] ) , L. Helebrant [-] , T. Sejpka [-] , M. Polášek [-] , T. Vodrážka [-] , A. Hlavsa [-] , J. Černý [-] , R. Polášek [-] , L. Majba [-] (80. R. Zadák [-] ) , J. Karas [-]

SK Lány
F. Javůrek [-] - K. Tetour [-] , J. Loskot [-] , M. Rajgl [-] - L. Švolba [-] , O. Humr [-] (64. Č. Dolák [-] ) , J. Matějka [-] , M. Cafourek [-] , L. Mocsonoky [-] - M. Balík [-] , M. Reichl [-] (87. J. Krátký [-] )

ŽK: 42. T. Sejpka , 48. M. Polášek - 2. J. Matějka , 66. M. Cafourek , 90. L. Mocsonoky .
Hráči zápasu: V. Fiedler - M. Balík , L. Mocsonoky .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - ŠVÁCHA Josef, STROUHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Olešná si dvakrát po sobě připsala výhru 1:0, pokud neberu zápas v Kroučové. Lány střilejí daleko více a v cestě za postupem si připíší další tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Lány půjdou dál za postupem, v Olešné získají další tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů