Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Ohnivec aréně se kopaly během zápasu tři penalty a gólem neskončila ani jedna z nich!


Branky


25

Městečko - Domácí Ohnivci přivítali na svém hřišti poslední tým tabulky ze Slabec. I když je výsledek suverénní pro Městečko, tak zápas mohl mít daleko větší zápletku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mohlo padnout více gólů

Slabce nečekalo v Městečku nic jednoduchého. Domácí šli do zápasu v roli favorita a jako první šli do vedení, když prostřelil hostujícího brankáře Urban - 1:0. A následovalo dvoubrankové vedení, to když skákavý míč ve vápně uklidil levačkou do sítě Šnídl - 2:0. Ohnivci mohli jít do třígólového trháku. Jeden z hostujících hráčů si počínal ve vlastní šestnáctce v nesouladu s pravidly a sudí ukázal na značku pokutového kopu. Ten zahrával Baba Musah, ale Hrbek jeho úmysl přečetl.

 

 

Nedáš - dostaneš, a tak přišel trest. Pohlednou kombinační akci zakončil přesnou trefou Čiha - 2:1. Během první půle mělo Městečko ještě další šance. Urban šel sám na branku, ale nedal. V další příležitosti nebyl úspěšný Prokop a Baba Musah, a tak se do kabin šlo za jednogólového vedení domácích.

Šnídl řádil

Druhá půle přinesla další branku Ohnivců. Postupné útočné snažení zakončil přesnou trefou Urban - 3:1. Ve druhém poločase byly nařízeny další dvě penalty. Na domáci straně mohl skórovat Heger, ale loptu poslal vedle. Na druhé straně podržel Abrahám. Slabce svého soupeře na chvíli zatlačily, z čehož vyústila další gólovka, ale Abrahám byl skvělým zákrokem opět proti. Nebýt jeho dvou zákroků, Slabce by vyrovnaly a bůh ví, jak by se utkání nadále vyvíjelo.

 

 

Čas plynul a hosté cítili šanci na zvrácení zápasu, ale udeřilo na druhé straně. I Hrbek toho spousty pochytal, ale na další střelu Šnídla byl i on krátký - 4:1. Za tohoto stavu bylo dá se říci rozhodnuto. Na rozdíl čtyř branek upravil skóre přesnou střelou opět domácí kanonýr - 5:1. O konečném výsledku rozhodl čtvrtým svým zásahem kdo jiný, než Šnídl, a tak Ohnivci brali tři body - 6:1.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, Městečko: "Výhra se nerodila úplně snadno. Povedlo se nám dát jako dva góly, pak jsme kopali penaltu, nedali a byli jsme za to potrestáni, když se soupeři povedlo dát gól po celkem pěkné akci. Měli jsme další šance, ale ty jsme neproměnili. Ve druhém poločase jsme dali na 3:1 a za tohoto stavu se kopalo po jedné penaltě na každé straně. Obě nebyly proměněny. Slabce nás zmačkly a podržel nas Abrahám, když nejprve chytil penaltu a poté ještě další vyloženou šanci. To bylo za tohoto stavu důležité. Pak jsme přidali ještě tři góly a vyhráli."




Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - T. Heger [-] , D. Jun [-] , J. Loder [-] , J. Křikava [-] - J. Grill [-] , V. Prokop [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] (26. M. Hajný [-] ) - P. Šnídl [-] , P. Baba-Musah [-] (76. J. Jůna [-] )

TJ Slabce
T. Hrbek [-] - M. Vaněk [-] (46. T. Černý [-] ) , M. Konopásek [-] , M. Švarc [-] , P. Holý [-] , J. Čiha [-] , J. Černý [-] , J. Gajdoš [-] , O. Cílek [-] , V. Melichar [-] , T. Fencl [-]

ŽK: 34. P. Baba-Musah , 42. J. Loder - 5. J. Čiha , 28. M. Konopásek , 58. O. Cílek .
Hráči zápasu: J. Abrahám , P. Šnídl - T. Hrbek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hasíková Marika - GEBHART Aleš (N), ČERVENÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tady není o čem...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Ohnivec nedá outsiderovi okresního přeboru šanci a zastřílí si s chutí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích