0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kroučová vyšla gólově naprázdno, Hředle potvrdily roli favorita


Branky


23

Kroučová - Vítěz podzimní části zavítal v rámci 19. kola rakovnického OP na hřiště Kroučové. Předposlední celek tabulky se nedokázal prosadit, třikrát inkasoval a odevzdal soupeři tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách, gól jen jeden

Vstup do zápasu měli lepší hosté, kteří to také gólově vyjádřili. Bechner poslal z 20m krásnou střelu na Tomešovu branku, proti které byl domácí brankář bezmocný - 0:1. Hředelští měli další šance, trefili i brankovou konstrukci, ale branka z toho nebyla. Kroučová měla dvě stoprocentní šance, ve které nejprve osamocený Machovský na penaltě trefil střed branky a v další šanci nemířil přesně Škuthan. První poločas tak skončil jednogólovým vedením hostí.

Ofsajd nebo ne?

Hředle byly jakoby uspokojeny jednogólovým vedením a nastal chvilkový výpadek. Uklidňující gól přidal Šmíd, ke kterému se odrazil po rohovém kopu od tyče míč a mladík v bílozeleném dresu jej usměrnil do branky. Na postranního rozhodčího se následně sesypali domácí s výčitkou, proč neodmával ofsajdové postavení skórujícího hráče. Těžko říct, jestli Šmíd stál či nestál v ofsajdové pozici, ale na video v okrese je ještě čas. Po druhé inkasované brance se domácí fotbalisté soustředili spíše na rozhodčí než na samotnou hru a to jim bylo na škodu. V závěru pečetil konečné skóre opět Bechner - 0:3.

 

Foto z dílny Sabiny Kandlerové - děkujeme!



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
Miroslav Sláma, trenér: "Po třech prohrách na cizích hřištích vezeme konečně domů tři body. V Kroučové nás poslal do vedení Bechner, poté jsme trefili břevno, soupeř vykopával míč z prázdné branky, a tak nás mohli domácí hráči řádně vytrestat. Dvě 100% šance však nevyužili. Druhý poločas již byl zcela v naší režii. Druhou branku dal dorážkou Šmíd a dvě minuty před koncem pečetil druhou brankou v zápase Bechner."



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - O. Bechynský [-] (83. L. Petráček [-] ) , F. Machovský [-] , R. Janek [-] , J. Kováčik [-] , P. Štěpán [-] (62. J. Borský [-] ) , A. Mildorf [-] , R. Prokop [-] , J. Škuthan [-] , M. Císař [-] , V. Blín [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Šerák [-] (52. J. Skoupý [-] ) , D. Šmíd [-] , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , V. Beránek [-] , B. Amauwah [-] , M. Vodrážka [-] , M. Došek [-] , T. Rendl [-] , M. Somol [-]

ŽK: 67. R. Prokop , 68. M. Císař , 73. J. Kováčik - 73. D. Bechner .
Hráči zápasu: V. Beránek , D. Bechner .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - ŠVÁCHA Josef, KALAJ René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: výhra hostů

Hředle potvrdí roli favorita a po utkání se Zavidovem si spraví chuť v tomto derby.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Kroučová po debaklu s Lišany přivítá doma Hředle, což není vůbec příjemný soupeř - jasná dvojka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů