Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olešná rozstřílela Kolešovice devíti zásahy!


19

Kolešovice - Kromě Májových oslav bylo v Kolešovicích na programu sobotního dne i měření sil s Olešnou. Na tento zápas domácí jistě dlouho nezapomenou, neboť v něm inkasovali hned devětkrát a sami dali pouze jeden gól...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro Olešnou poločas snů

Úvod zápasu nabídl hned dobrou příležitost, kterou měl na kopačce Kapoun. Ten z trestného kopu v ideální pozici trefil pouze zeď. Druhá brzká šance byla k vidění na druhé straně, to když M. Polášek před Herinkem mířil vysoko nad. V 6. min. se již rozvlnila síť. D. Polánek si s Kapounem nerozuměli a jejich zaváhání potrestal R. Polášek, který obdržel dlouhý míč a kolem Herinka otevřel gólový účet - 0:1. Ten samý hráč mohl dát i další gól, to když ho krásně vysunul Procházka. Zuska kanonýrovi Olešné znepříjemnil postup na branku, ale i tak dokázal vystřelit. Herink ale byl na místě a zabránil dalšímu gólu.

 

Ve 14. min. byl ale i on krátký na střelu R. Poláška, která skončila po teči za jeho zády - 0:2. Následně se v šancích ocitl Černý a následně na druhé straně Kapoun, jejich zakončení ale gól nenabídlo. I Fiedler musel zasahovat, to když ho prověřil po kombinační akci prudkou ranou Holeček. Ve 26. min. se prodral přes bránícího hráče u lajny Sejpka a předložil na zadní Černému nabídku, která se neodmítá - 0:3. Krátce po půl hodiny hry vyslal na Herinka střelu M. Polášek, který domácího brankáře svým pokusem překonal - 0:4. Gól do šatny zařídil Černý, který krásně zužitkoval centr M. Vodrážky a stanovil tak konečné poločasové skóre - 0:5.

Nakonec viděli diváci deset branek

Do druhé půle šly Kolešovice jistě s tím, aby nepříjemné a vysoké manko co nejvíce stáhly. To se jim ale nepovedlo a o co víc, v 51. min. se nepříjemně zranil D. Polánek, který si tak od fotbalu chvíli odpočine. Dane, přejeme co nejrychlejší uzdravení a brzký návrat na trávník! V 55. min. Olešná udeřila pošesté. Po centru Černého domácí brankář dvěma střelám odolal, té třetí od M. Poláška už nikoliv - 0:6.

 

O tři minuty později zkompletoval hattrick jeho bratr, to když ho vyslal Černý ulicí do nájezdu na Herinka. Zkušený kanonýr naznačil střelu, kličkou se dostal do ideální pozice a do odkryté branky přidal sedmý zásah - 0:7. Krátce po hodině hry se dočkali branky i domácí. Zuska si navedl míč na levou a jeho zblokovaná střela skončila až za Fiedlerem - 1:7. Další slovo ale patřilo opět hostům a opět byl na konci akce R. Polášek - 1:8. Poslední branku vstřelil Sejpka, který po samostatném nájezdu překonal jinak dobře chytajícího Herinka a stanovil konečné skóre zápasu - 1:9.



Ohlasy k zápasu



FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: "Od začátku zápasu jsme byli jasně lepším týmem, výborně jsme kombinovali a po krásných akcích stříleli branky. Takové utkání se hodnotí snadno."



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - P. Barthel [-] , M. Holeček [-] , M. Štícha [-] , V. Zuska [-] , A. Jelen [-] , J. Kovář [-] , T. Kapoun [-] , O. Ridzoň [-] (46. D. Javůrek [-] ) , J. Polánek [-] , D. Polánek [-] (51. M. Houška [-] )

FC Olešná
V. Fiedler [-] - T. Sejpka [-] , R. Polášek [-] , J. Černý [-] , M. Polášek [-] , J. Procházka [-] , J. Karas [-] , M. Ličman [-] (60. K. Ivančík [-] ) , A. Hlavsa [-] , T. Vodrážka [-] , M. Vodrážka [-]

ŽK: 39. V. Zuska , 66. D. Javůrek , 73. J. Polánek - 27. J. Procházka , 41. M. Vodrážka .
Hráči zápasu: J. Procházka , R. Polášek , J. Černý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŠMÍD Rudolf, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů