Rynholec zapnul pozdě, Zavidov si usnadnil zápas prvním poločasem


Branky


19

Zavidov - Do Zavidova zavítal tým Rynholce, a tak se dalo očekávat vyrovnané utkání. Rezerva nemá moc dobrou sezónu, čehož mohl Baník využít. To se ale nestalo, neboť domácí ukázali, že když chtějí, tak to zkrátka jde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavidov soupeře nešetřil

Do začátku utkání vstoupil lépe Rynholec, který se snažili o rychlé vstřelení gólu. Domácí obrana hrála velice dobře a do žádné velké šance hosty nepustila. Za to Zavidov hned z první akce uděřil. V 6. min. se přesně k tyči trefil Čech ml. - 1:0. Poté se snažili hosté o rychlé vyrovnání, ale všechny jejich akce končili mimo branku domácích. V 19. min. Čech ml. navýšil vedení a hosty tento gól doslova poslal do kolen - 2:0.

 

Na rozdíl tří branek zvýšil ve 24. min. dobře hrající Denk - 3:0. To ale nebylo vše. Ve 30. min. vystřelil z velkého vápna Vrubel prudkou střelu, kterou Haužvic stačil vyrazit, ale na dorážku stejného hráče byl už krátký - 4:0. Domácí po parádním výkonu z první půle vedli zaslouženě velkým rozdílem, který zůstal do konce poločasu neměnný.

Góly Rynholce přišly pozdě

Do druhé vstoupil tentokrát na koni hrající Zavidov, který v krátkém časovém sledu vstřelil další dvě branky. Tu první zaznamenal v 52. min. Čech st. - 5:0. Dvě minuty poté inkasoval Baník pošesté, to když se do listiny střelců zapsal Zuda - 6:0. O výsledku utkání by se zdálo být rozhodnuto, ale hosté chtěli dát alespoň čestný gól. To se ale od počátku nedařilo. Buď dobře zasáhla obrana nebo brankář Štiller, který se ve druhé půli hodně zapotil. V 65. min. vytáhnul střelu k tyči, kterou na něj vyslal Stránský. V 69. min. šel úplně sám na domácího gólmana opět Stránský, ale znovu na Štillera nevyzrál.

 

Až v 77. min. se hosté konečně dočkali, když snížil Rajgl - 6:1. Zavidovští po tomto gólu přestali úplně hrát a hosté dostali domácí do tlaku. Hned minutu poté si zavidovská defenziva nedokázala poradit s odkopnutím z vlastního vápna a Matějka trestal - 6:2. V 83. min. se dostal ve vzdušném souboji k míči Beran a přidal další gól - 6:3. Domácí hra hodně upadala a Zavidov byl pod tlakem. Další velkou šanci měli hosté v 85. min., když Beran hlavičkoval úplně sám z hranice malého vápna, ale Štiller fantastickým zákrokem dokázal míč vytěsnit na rohový kop. Touto akcí tlak hostí skončil a domácí už v klidu utkání dohráli a připsali si cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, brankář: "Když vezmu tohle utkání s Rynholcem a utkání minulý týden s Kroučovou, tak to bylo jak nebe a dudy. Dnes jsme do 70. minuty bojovali jeden za druhého a hlavně, hráli jsme s chutí. Trochu mě mrzí, že jsme vypustili závěr utkání, ale jinak jsme odehráli parádní utkání. Všichni zaslouží jen slova chvály."




Počet diváků: 30. Rozhodčí: TÝČE Jiří - TREŠL Miroslav, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - TÝČE Jiří: 8
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 9
Zázemí: 8
Výkon domácích - FC 05 Zavidov B: 8
Výkon hostů - TJ Baník Rynholec: 7
Hráč utkání - domácí: Jiří Hvězda
Hodnocení hráčů - domácí: Matěj Zuda - 9, Jiří Hvězda - 9, Radek Vanický - 9, Marek Vrubel - 9, Dominik Denk - 9, Miroslav Skoupý - 8, Richard Štiller - 8, Daniel Štiller - 9, Petr Čech st. - 9, František Šantora - 8, Jiří Kraus - 8, Zbyněk Nágl - 8, Petr Čech ml. - 9, Martin Štiller - 9,

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích