Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Další devítka pro Kolešovice!


Branky


16. J. Hanych , 19. K. Hrubý , 31. J. Hanych (p.) , 34. J. Vrábík , 40. O. Neveďal , 42. K. Hrubý , 53. J. Hanych , 72. P. Holeček , 73. R. Vaníček
20

Kolešovice - V dalším domácím zápase přivítaly Kolešovice na svém hřišti Kneževes. Domácí čekal těžký soupeř, proti kterému mohli napravit nepovedený zápas s Olešnou. Kněževes minulý zápas zvládla souboj s Kroučovou, i když se vítězství nerodilo lehce. Nyní to byla ale jasná záležitost a Kolešovice znovu dostaly devět gólů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hororový poločas pro Kolešovice

Kolešovice chtěly odčinit vysokou porážku z minulého kola a byly k tomu alespoň ze začátku velmi blízko. Daniš svou gólovku ale neproměnil, a tak udeřilo na druhé straně. Krejčí zatáhl míč po lajně, našel na malém vápně Hanycha, který hlavou otevřel skóre zápasu - 0:1. Krátce po první brance přišla i druhá. Holeček vyhrál souboj ve vápně, předložil Hrubému a ten mířil přesně - 0:2. Minutu po odehrané půl hodině měla Kneževes k dispozici pokutový kop, kterého se ujal Hanych a vsítil svou druhou branku zápasu - 0:3.

 

Ve 34. min. se k přímému kopu ze slibné pozice postavil Vrábík. Míč poslal přes zeď a Herink byl bezmocný, krásný gól - 0:4. Už takhle to pro domácí bylo kruté, ale Kněževes udeřila do kabiny ještě dvakrát. Hanych se vcítil do role nahravače, když našel Neveďala a ten placírou dovršil bůra - 0:5. Poslední branka první půle padla po rohovém kopu, kdy se míč dvakrát odrazil na přední tyči na malé vápno k Hrubému, který ho ani ne moc razantním zakončením dostal za brankovou čáru - 0:6.

Hanych zkompletoval hattrick

Ani ve druhém poločase se gólostroj Kněževsi nezastavil, i když se počet branek o polovinu zmenšil. V 53. min. ze strany postupoval Hanych, navedl si míč ke středu hřiště a jeho následná střela skončila za Herinkem - 0:7. Poté přišla gólová odmlka, na kterou navázali hosté až v poslední dvacetiminutovce. Nikým nehlídaný Holeček obdržel do vápna centr z levé strany a věděl, jak s ním naložit - 0:8.

 

Minutu po něm se prosadil i sváteční střelec Vaníček, který byl na hřišti pouhých pět minut. Velkou zásluhu na poslední brance měl Miksa, taktéž střídající hráč, který postupoval ze strany do vápna, v něm předložil před odkrytou branku Vaníčkovi a ten neměl sebemenší potíže s uklizením - 0:9. Desítku mohl završit Hanych, ale svou šanci nezužitkoval. Kolešovice tak schytaly další debakl a Kněževes se tak příjemně naladila na středeční finále poháru.



Ohlasy k zápasu



FK Kněževes
Radek Vaníček, útočník: "Konečně jsme proměnili to, co jsme proměnit měli. Poločas to rozhodl, pak už se jen dohrávalo. Kdyby na začátku zápasu Daniš proměnil svoji šanci, vývoj mohl být zcela jiný. Vzhledem k tomu, že 10. gól už byl za sud do kabiny, tak už ho dát nikdo nechtěl. Jsme si vědomi absence jejich klíčových hráčů. Zápasy s Kolesovicemi měly vždy náboj. Bohužel nyní snad každý klub zužují tyto problémy. Věříme, že se jim to podaří dát zase dohromady."



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - J. Kovář [-] , M. Štícha [-] , O. Ridzoň [-] (26. A. Jelen [-] ) , P. Barthel [-] , J. Polánek [-] , V. Zuska [-] , J. Holeček [-] , M. Houška [-] , J. Daniš [-] , M. Holeček [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - O. Neveďal [-] (68. R. Vaníček [-] ) , P. Holeček [-] , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , P. Komžik [-] , K. Hrubý [-] (61. M. Miksa [-] ) , P. Čihař [-]

ŽK: 21. V. Zuska , 33. M. Holeček .
Hráči zápasu: J. Vrábík , J. Hanych , K. Hrubý .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: TÝČE Jiří - TÝČE Vladimír, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů