Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitner byl při svém návratu při chuti


Branky


25. B. Amauwah , 28. A. Vitner , 33. D. Bechner , 37. D. Bechner , 51. A. Vitner , 75. V. Malinovský (p.) , 84. D. Bechner
20

Slabce - Na půdu posledního celku rakovnického OP zavítaly Hředle v roli favorita. Domácí chtěli svého soupeře jistě potrápit, to se jim ale nepovedlo. Hředle rozhodly o svém vítězství již v prvním poločase a i když mohly přidat další góly, tak se ukazatel skóre hostí zastavil na sedmičce. U domácích svítila nula.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivita hostí

První poločas patřil hostujícímu celku, který si vytvořil čtyři gólové šance a byl stoprocentní. Varování ale přišlo po rohovém kopu, kdy jeden ze slabeckých hlavičkoval těsně vedle tyče. To bylo z domácí strany vše. Skóre zápasu otevřel Bethel, jehož pokus nejdříve Hrbek vyrazil, ale na dorážku byl bezmocný - 0:1.

 

Tři minuty poté utekl obraně Vitner a nedal Hrbkovi šanci - 0:2. Tentýž hráč zařídil i třetí gól, když naservíroval Bechnerovi před branlu a ten neměl sebemenší problém uklidit míč do sítě - 0:3. Ve 37. min. to byl opět Bechner, který byl na konci rychlé akce a Hrbek byl opět bez šance - 0:4. Za tohoto stavu se šlo také do kabin.

Slabce vyšly gólově naprázdno

Druhá půle nabídla hostující polevení, ale Slabce se kromě náznaků do vyložené šance nedostávaly. V 51. min. to byl znovu Vitner, který pláchl domácí defenzivě a pohodlně skóroval - 0:5. Po karetním trestu velká chuť k fotbalu. Další jeho zásluha byla na šesté brance, když si jeden z bránících hráčů proti němu počínal nedovoleně a pískala se penalta. K té šel brankář Malinovský a nedal svému kolegovi v protější brance šanci - 0:6.

 

Vposlední desetiminutovce konečné skóre zápasu upravil Bechner, který zároveň završil svůj hattrick - 0:7. Hředelští měli i další šance, ale Bechner si při nájezdu na Hrbka nepřišel. Domácí brankář byl proti inkasovaným gólům bezmocný, ale ve druhé půli si připsal i pár výborných zákroků.



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí: "V prvním poločase jsme měli čtyři šance a dali jsme z nich čtyři góly. Vrátil se Vitner po delším karetním trestu a byla vidět jeho chuť k fotbalu. Slabce i přesto, že celkem výrazně prohrávaly, tak to nezabalily a snažily se hrát. Kromě menších šancí si ale nic nevytvořily. My jsme měli i další šance a mohli jsme vyhrát vyšším rozdílem. Na podzim u nás Slabce hrály lépe než nyní."



Sestavy


TJ Slabce
T. Hrbek [-] - V. Schejbal [-] (35. P. Holý [-] ) , T. Macák [-] , T. Černý [-] , J. Čiha [-] , J. Černý [-] , D. Čech [-] (66. R. Vejtasa [-] ) , O. Cílek [-] , J. Gajdoš [-] , V. Melichar [-] , T. Fencl [-] (75. M. Švarc [-] )

FK Hředle
V. Malinovský [-] - V. Hladký [-] (75. H. Minařík [-] ) , D. Šmíd [-] , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , T. Bureš [-] , B. Amauwah [-] , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] , M. Cibulka [-] (58. M. Šerák [-] ) , M. Somol [-] (46. J. Skoupý [-] )

ŽK: 36. O. Cílek , 44. V. Melichar .
Hráči zápasu: A. Vitner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - BENADA Martin (N), SKLENÁŘ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů