6:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 10:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rynholec dostal od Kněževsi nadílku, Šíma skóroval hned čtyřikrát!


Branky


10. O. Neveďal , 17. T. Šíma , 27. T. Šíma , 41. J. Hanych (p.) , 63. T. Šíma , 75. T. Šíma - 24. T. Stránský
18

Kněževes/Kolešovice - Středeční pohárové finále jistě bylo na některých domácích fotbalistech ještě znát, a tak šli do utkání s Baníkem s pozměněnou sestavou. Tou hlavní změnou bylo útočné složení, které se ukázalo jako doslova smrtící. Čtyři góly mladíka Šímy poslali Rynholec zpátky bez bodu a to mohl být rozdíl ještě vyšší. Jelikož je hřiště v Kněževsi pod blátem, tak se utkání odehrálo ve vedlejších Kolešovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kněževes ovládla první poločas

Kněževes hrála od začátku zápasu velmi dobře a soupeře příliš do šancí nepouštěla. V 10. min. šli domácí do vedení, když se trefil Neveďal, který tak od samého začátku dokazoval, že zvolené útočné duo se Šímou byl výborný tah - 1:0. V 17. min. udeřil druhý útočník - Šíma, který byl na konci pohledné kombinace a míč uklidil za bezmocného Haužvice - 2:0.

 

Kontaktní branku zaznamenal Stránský, když potrestal chybu v domácí defenzivě nejlépe jako jen mohl - 2:1. Šíma byl i u třetí branky, když napřáhl za velkým vápnem a mohl se jít znovu radovat - 3:1. Gólový účet první půle uzavřel Hanych, který se trefil z penalty - 4:1.

 

 

 

Šímovi byl hattrick málo

Druhý poločas byl ve znamení neproměňování šancí. Do hry nastoupil Hertl, který hned třikrát vyslal do gólovky Hanycha, ale tomu dnes nebylo přáno. Kněževes si zápas kontrolovala a své vedení navýšila. V 63. min. byl opět na konci akce Šíma, který zkompletoval hattrick - 5:1. A to mu bylo zřejmě málo, neboť i poslední gól byl tohoto hráče, kterému se zápas velmi povedl. Tento gól byl podobný těm předešlým, Kněževes se dostávala do bezprostřední blízkosti k brance, odkud uklízela míče do branky - 6:1.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl, záložník: "Jelikož jsme měli středeční pohárové utkání v nohách, tak jsme dnes nasadili do útoku naše mladé pušky - Neveďala a Šímu, což se ukázalo jako výborný tah, jelikož jejich hladovost, důraz a rychlost činila soupeři veliké problémy. Hráli jsme hezký kombinační fotbal a výsledek 6:1 je pro soupeře vice něž milosrdný, jelikož jsme druhou polovinu zahodili několik vyložených šancí."




Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - O. Neveďal [-] (46. P. Holeček [-] ) , T. Šíma [-] , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , P. Komžik [-] (46. R. Hertl [-] ) , M. Miksa [-] , P. Čihař [-]

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - L. Skalák [-] , T. Měsíček [-] , M. Drábek [-] , T. Stránský [-] , L. Dadák [-] , M. Beran [-] , F. Milfait [-] , D. Jirava [-] , M. Kedroň [-] , P. Fonod [-]

ŽK: 48. M. Drábek , 81. L. Skalák .
Hráči zápasu: T. Šíma , M. Miksa .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - BENEŠ Adam, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fanoušek, Funkcionář, Asistent trenéra, Fotograf - SK Sparta Řevničov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Rynholec je pro mě v sezóně celkem zklamáním. Čekal bych od něj určitě více. Domácí si po vítězství v poháru připíšou další tři body do tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích