1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počasí fotbalu nepřálo, Zavidov ve Slabcích těsně vyhrál


Branky


16

Slabce - Zavidov zajížděl do Slabec v okleštěné sestavě a domácí tak měli vhodnou příležitost k zisku tří bodů. To se ale nestalo a po zápase se radovala rezerva. Zejména druhá půle fotbalu nepřála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slabce přišly jen s kontaktním gólem

Ve 4. minutě se u lajny uvolnil Denk a poslal míč do šestnáctky na Čecha ml., jehož nepříliš prudká střela skončila s pomocí teče obránce v brance - 0:1. Druhý gól vstřelil křižnou střelou Blecha, kterého poslal do úniku autor úvodní branky a prvně jmenovaný toho přesným zakončením zužitkoval - 0:2.

 

Za domácí snížil Konopasek, když dostal před prázdnou branku nahrávku od T. Černého a nebyl pro něj problém zakončit - 1:2. Slabce mohly několikrát skórovat. Především Konopásek šel třikrát na Krause zcela osamocen. V jednom případě ho brankář vychytal, poté chybělo přesné zakončení a když už míč mířil do branky, zastavila ho louže.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: "Do Slabec jsme měli velký problém složit jedenáct lidí. Museli nastoupit zranění Blecha s Plincnerem a pětapadesátiletý Nágl. Přesto jsme šli ihned do vedení 2:0. Domácí pak z ofsajdu snížili. Poté začala velká bouřka a hřiště bylo do poločasu kompletně pod vodou. Druhá půle neměla s fotbalem nic společného, protože hřiště bylo plné louží, ve kterých se hráčům zastavoval balon. Musím pochválit kluky za to, jak to dneska odmakali a získali jsme 3 body, se kterými jsme před začátkem zápasu absolutně nepočítali."



Sestavy


TJ Slabce
T. Hrbek [-] - M. Vaněk [-] (75. P. Holý [-] ) , V. Schejbal [-] , M. Benada [-] , T. Černý [-] , J. Čiha [-] , J. Černý [-] , M. Konopásek [-] , J. Gajdoš [-] , V. Melichar [-] , T. Fencl [-] (46. O. Cílek [-] )

FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - B. Lukáč [-] , L. Blecha [-] , R. Vanický [-] , M. Vrubel [-] , R. Štiller [-] , L. Plincner [-] , Z. Nágl [-] , P. Čech ml. [-] , J. Kraus [-] , D. Denk [-]

ŽK: 15. J. Černý , 31. M. Vaněk , 58. J. Gajdoš - 25. B. Lukáč .
Hráči zápasu: L. Blecha .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - STROUHAL Jiří (N), LEV Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů