4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 17:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky své vedení neudržely a v Lubné padly


Branky


7. P. Volf , 20. R. Pokorný , 45. R. Pokorný (p.) , 68. A. Trejbal - 3. J. Bureš
2

Lubná - V dohrávce 12. kola na domácím hřišti přivítal lubenský Baník třetí celek tabulky – Roztoky. Dal se tedy očekávat pěkný technický fotbal a bojovnost na obou stranách. I přes počáteční zaváhání ale domácí ovládli hru a zaslouženě berou další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník otočil nepříznivý stav

Mladíci od Berounky začali aktivní útočnou hrou, která možná domácí trochu zaskočila. Rychlé protiútoky vedly v prvních minutách zápasu k několika nedovoleným zastavením ze strany domácích. Hosté využili možnost trestného kopu hned ve 3. min, kdy z levé strany letící centr za obranu bezchybně našel Bureše, který se nemýlil a otevřel skóre – 0:1. Lubenští, kteří nejsou na domácím hřišti na nepříznivý stav zvyklí, okamžitě po obdrženém gólu zaktivnili svoji hru, začali kombinovat vpřed a napadat rozehru soupeře již na jeho vápně. Tlak do branky se vyplatil, kdy v 7. min. nepřehlednou situaci před brankou pohotově vyřešil rozdílový hráč Volf, který se nejlépe zorientoval a dorážkou překonal Kopernického – 1:1.

 

Rychlé srovnání domácí dostalo do lepšího rozpoložení a dál se mohli věnovat hře, která je jim vlastní, a to kombinaci po zemi s rychlým přechodem do útoku. Obrana hostí byla pod neustálým tlakem, který už bohužel neustála ve 20. min. Trejbal se zmocnil balonu u levého rohového praporku a individuálně překonal po čáře dva obránce až do vápna. Před prázdnou branku předložil tutovku Pokornému, který v klidu zpracoval a zvýšil stav - 2:1.

 

Ofenzívní hra se domácím vyplatila, a tak pokračovali v náporu. Domácí stoper Kollár střelou z 25m mířil přesně pod spojnici, ale brankář jeho střelu zázračně vytáhl na břevno. Několik dalších nepřesných zakončení měli i další hráči Baníku. Poslední změna stavu v první půli byla v poslední minutě, kdy se po kombinaci po pravé straně hřiště dostal k míči Pokorný. Ve vápně ale byl při zakončení nedovoleně zastaven a sám se ujal exekuce pokutového kopu – 3:1.

Pokorný oplatil Trejbalovi loženku "do kuchyně"

Druhý poločas byl až na výjimečné okamžiky hrou na jednu branku. Domácí si drželi míč na kopačkách, nikam se nehnali a kontrolovali hru. V poli naprosto přehráli roztocké fotbalisty a i před brankou se jim dařilo držet míč a dostávat se do zakončení. Bohužel většina akcí končila zákrokem Kopernického nebo mimo branku. Většina kombinací domácího celku se odehrála na jeden až dva doteky a obrana hostí nestačila na tento styl hry reagovat.

 

Domácí z toho vytěžili v 68. min. situaci, kdy se Pokorný s Trejbalem hnali sami v brejku na brankáře. Pokorný zatáhl míč do vápna a oplatil Trejbalovi situaci z prvního poločasu. Ten bez problému zakončil do prázdné branky – 4:1. Tím bylo dokonáno a zbytek zápasu se dohrával jako dosud v režii domácích. Kontrola míče byla na straně Baníkovců po zbytek utkání. Hosté se bránili pouze odkopy od vlastní branky, které ale sbírali lubenští fotbalisté již ve středu hřiště a okamžitě obraceli situace do protiútoku. Bohužel kombinační i územní převaha nevyústila v žádné další branky a utkání tak skončilo za stavu 4:1.

 

Autor: Leoš Klik



Ohlasy k zápasu



TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: "Lubná byla lepší a přehrávala nás. Byl to pěkný fotbal nahoru dolů, na šance to mohlo být tak 10:4. My jsme ale dostali zbytečné góly po vlastních chybách."



Sestavy


TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - P. Kollár [-] , L. Klik [-] , L. Brabec [-] , A. Lev [-] - D. Vopat [-] , M. Bok [-] , R. Henzély [-] (68. Z. Vopat [-] ) , P. Volf [-] (35. P. Suchý [-] ) - R. Pokorný [-] , A. Trejbal [-]

TJ Roztoky
J. Kopernický [-] - J. Kněžík [-] , Š. Masarovič [-] (62. M. Kaplan [-] ) , M. Farkas [-] - P. Hruška [-] , D. Vejvoda [-] , J. Bureš [-] , V. Krůta [-] , A. Ejem [-] - . Ben [-] (70. P. Moysevych [-] ) , P. Maršík [-] -

ŽK: 42. P. Kollár .
Hráči zápasu: A. Trejbal , R. Pokorný - P. Hruška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TITLBACH Marek - STROUHAL Jiří, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích