P. Kašpar 26.
R. Votroubek 87. (p.)
3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 17:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Čisté se zase červenalo!


Branky


26. P. Kašpar , 87. R. Votroubek (p.) - 7. I. Takács , 12. I. Takács
2

Čistá - Suverénně poslední celek tabulky přivítal na svém hřišti Šanov, který se taktéž nachází ve spodní části tabulky. Spíše než fotbal toto utkání nechalo v paměti diváků nadávky ze 66. minuty, ve které hlavní sudí rozdal 5 červených karet!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly Takácse

Šanov měl povedený vstup do zápasu, když se hned v 7. min radoval po brance Takácse - 0:1. Ten samý hráč se zapsal do statistik i podruhé, když ve 12. min. svým přesným zakončením překonal Kratochvíla - 0:2. Čistá dvougólové manko dohnala ve 26. min. po přímém kopu, kdy síť na druhé straně rozvlnil Kašpar - 1:2. Tímto stavem také první půle skončila, vše podstatné se ale událo v té následující.

V jedné minutě 5 červených!

Druhý poločas po fotbalové stránce nabídl vyrovnávací gól Čisté v samém závěru, když se ve vlastním vápně nedovoleného zákroku dopustil Volráb a R. Votroubek si postavil míč na vzdálenost 11m od branky. Penaltu proměnil, a tak poslal zápas do penalt - 2:2. Na ty se Šanovu nedaří, což potvrdil i nyní a odjížděl z Čisté s jedním bodem a třemi vykartovanými hráči. Za domácí obdržel červenou kartu Havlíček s Kašparem a za hosty trio Kratochvíl, Komárek a Malík.

 

Incident ze 66. minuty očima domácího Havlíčka a šanovského Volrába níže!



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Luboš Havlíček: "V 66. minutě byl faulován Fidler od nás a faulující hráč se mu vysmíval, když ležel v bolestech na zemi. Tak jsem si s ním šel trochu popovídat, načež jsem dostal ránu od dalšího, po které následovala žlutá. Tak jsem si šel ještě jednou promluvit s faulujícím hráčem. A znova hráč, který mi dal ránu už před tím, mi dal hlavičku zezadu do hrudníku, vyrazili mi dech, tak mě šel Kašpar pomstít, svalil ho na zem. Já a Kašpar jsme dostali červenou a od nich další tři za rvačku s Kašparem a se mnou."

TJ Šanov
Tomáš Volráb: "Zbytečně ztracené utkání. Po dvanácti minutách vedeme o dva góly a přestaneme hrát. Čistá se chopila šance a z přímého kopu snížila. Ve druhém poločase jsme zase začli hrát a po hodině hry přišel zbytečný zákrok u půlky a padlo 5 červených karet. 3 u nás, dvě u soupeře. Červené karty podle mě byly rozdány dobře. Ale vše začalo po rasistických urážkách na našeho hráče. Nejdříve tam pořvával trenér Čisté, k němu se přidal i jeden z hráčů. Je to smutné. Bohužel jsme ten výsledek neudržely. Z penalty, kterou jsem zavinil já, jsme dostali branku a penalty to už je loterie, která nám bohužel nevychází."



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - A. Votroubek [-] (62. M. Jopa [-] ) , R. Votroubek [-] , M. Fidler [-] (67. P. Ouřada [-] ) , J. Votroubek [-] , P. Kašpar [-] , S. Tesař [-] , J. Votroubek [-] , P. Souček [-] , M. Koloc [-] , L. Havlíček [-]

TJ Šanov
L. Sekyra [-] - M. Blecha [-] , I. Takács [-] , A. Sekyra [-] , D. Šika [-] , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] (29. M. Malík [-] ) , T. Cafourek [-] , P. Komárek [-] , F. Kratochvíl [-] , D. Sklenička [-] (90. J. Šiler [-] )

ŽK: 63. P. Komárek . ČK: 66. L. Havlíček , 66. P. Kašpar - 66. P. Komárek , 66. M. Malík , 66. F. Kratochvíl .
Hráči zápasu: R. Votroubek - A. Sekyra .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: SVOBODA David - KALAJ René, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích