1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 17:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolek gólem z rohu nastartoval Řevničov


Branky


2

Sýkořice - Zraněním zdecimovaná Sparta zajížděla do Sýkořice, kde taktéž bojují s nedostatkem hráčů. Pro koho dohrávka prvního jarního kola dopadla lépe?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Kolka

Začátek zápasu nenabídl moc vzrušení. Úvodní dvacetiminutovka přinesla pouze střelu domácích, která ale pro Peterku nebyla potíží. Další šance Sýkořice volala po gólu. Kovařík byl vysunut do ulice, ale s příležitostí nenaložil vůbec dobře. I Řevničov se dočkal šance. Kolek rohovým kopem našel T. Bohatého, ale jeho hlavička šla nad branku.

 

Kovařík nevyužil ani svou další příležitost, když ho vychytal Peterka. Domácí fans si mohli oddechnout po střele Kolka, která prolétla těsně vedle levé tyče. Krátce po půl hodině se už Kolek mohl radovat, to ldyž přímo z rohu překvapil Růžičku, za jehož záda zapadl míč od tyče - 0:1.

 

Sýkořice mohla odpovědět, ale ve dvou šancích si na Peterku nepřišel Kovařík. Do poločasu se ješte jednou radovali hosté. Landa posunul na Kolka, ten se prodral do vápna a s přehledem stanovil konečné skóre prvního dějství - 0:2.

Řevničov si vítězství pohlídal

Jelikož Karas první šanci druhé půle nevyužil, byli za to domácí potrestáni. Fujera postupoval na Růžičku a i když byl nepříjemně dotírán bránícím hráčem, dokázal si poradit - 0:3. Dále se trefil Murčo do břevna, to ale při obranné hlavičce.

 

Velké množství pološancí a závěrů bylo k vidění ve druhé půli. Sýkořice se přeci jen branky dočkala. Kovaříkovu střelu si za tyč srazil T. Bohatý - 1:3.

 

Zdroj: oficiální stránky Sparty Řevničov



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, obránce: "Dnešní utkání jsme odehráli velmi dobře. Do vedení jsme se dostali po netradičním gólu Kolka přímo z rohu. Tentýž hráč poslal naše barvy pár minut před poločasem do dvougólového vedení a hned to vypadalo mnohem lépe. Druhý poločas navýšil naše vedení po sólu Fujera. Domácím už se pak podařilo těsně před koncem pouze snížit. Odvážíme si zcela zaslouženě tři body."



Sestavy


Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - -. Liviu [-] (46. J. Mutinský [-] ) , M. Jansa [-] (62. J. Slabý [-] ) , M. Roháč [-] (77. M. Vančura [-] ) , D. Peteřík [-] , P. Kovařík [-] , M. Hříbal [-] (71. F. Krejčík [-] ) , P. Linc [-] , J. Lauber [-] , J. Šulc [-] , L. Karas [-] (82. Z. Klíč [-] )

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - O. Hanzlík [-] , P. Matějka [-] , J. Murčo [-] , T. Bohatý [-] - J. Arnošt [-] , J. Fujera [-] , J. Husák [-] - D. Schneider [-] (57. J. Husák [-] ) - P. Landa [-] , J. Kolek [-]

ŽK: 63. P. Kovařík , 90. D. Peteřík .
Hráči zápasu: J. Murčo , J. Kolek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Asník Daniel - TREŠL Miroslav, TÝČE Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích