FOTO: Pustověty pokračují v dobrých výkonech


Branky


0

Pustověty - Na hřiště druhého celku zajížděl Janov, který mohl těžit z dobré přípravy. Soupeřem byly ale Pustověty, které zažívají úspěšnou sezónu, což potvrdily i v tomto zápase. Proti těžkému soupeři brali domácí všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra kočky s myší

Od samého začátku byl Janov jasně lepším týmem. Útočné snažení ale končilo buď střelou vedle, nepovedeným centrem nebo chybou v mezihře při ofenzivní činnosti. Pustověty se bránily, hosté dobývali, ale neúspešně. První půle tak skončila bez branek.

Lekce z produktivity

Druhý poločas přinesl podobný obraz hry. Janov se tlačil dopředu, ale ne a ne dostat míč do sítě. Z nepovedeného centru zvonilo za Benešem břevno, samostatný nájezd řešil Konvalinka přelobováním, které se ale nepovedlo a míč přeletěl vysoko branku. A jelikož střela Sajnera mířila jen do připraveného Beneše, svítila po konci zápasu na ukazateli hostujícího skóre nula.

 

Pustověty měly dvě možnosti ke skórování a obě využily. Volný přímý kop ze 30m poslal kapitán domácích Knap přímo do šibenice - 1:0. Tlak Janova pokračoval, ale opět udeřilo na druhé straně. Na útočné polovině se dostal míč k Bičovskému, který se z podobné vzdálenosti jako Knap nerozpakoval a přehodil vyběhnuvšího brankáře - 2:0.

 

V závěru zápasu promluvily na hostující lavičce emoce, kdy sudí Špidra musel vykázat trenéra z prostor střídačky. Chvilku se dokonce nehrálo, ale to na výsledku zápasu nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu



Sokol Janov
Tomáš Kinter, vedoucí týmu: "Ač byl soupeř oslaben o své nebezpečné hrotové hráče a během zápasu se 70 minut bránil na své polovině, naši kluci toho nedokázali využít. Kdybychom v poločase vedli 3:0 a na začátku druhé půle přidali další dva góly, nikdo z přítomných by se určitě nedivil. Bohužel opak byl pravdou, po perfektně zahraném přímém kopu v 71. min. se soupeř dostal do vedení a na naše kopačky se začala postupně vkrádat nervozita, která se ke konci zápasu přenesla i na střídačky. Bez branek se ale bohužel nedá vyhrávat a soupeř nám dnes ukázal, jak vytěžit z minima maximum. Střelecká forma z přípravných zápasů je najednou pryč a budeme ji muset znovu hledat. Kluci to v sobě mají, musí ale ke každému zápasu přistoupit ze vší zodpovědností, nečekat, že jim výhra spadne do klína sama, musí opět najít ztracený klid v zakončování a pokusit se navázat na úspěšnou přípravu."



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Sharankevych [-] , V. Bičovský [-] (90. D. Šnobl [-] ) , J. Langmajer [-] , P. Matějovský [-] , L. Koláček [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , M. Šimon [-] , M. Kameník [-] , P. Hovorka [-]

Sokol Janov
J. Melč [-] - J. Melč [-] , V. Kinter [-] , M. Amler [-] (82. J. Koukal [-] ) , P. Bradáč [-] - M. Rosa [-] , J. Kail [-] (46. T. Čuda [-] ) , J. Bečirovič [-] - R. Konvalinka [-] (57. J. Kloub [-] ) , M. Bradáč [-] , P. Sajner [-]

ŽK: 43. J. Knap , 81. L. Koláček - 42. M. Rosa , 55. P. Bradáč , 72. P. Sajner , 89. J. Bečirovič .
Hráči zápasu: P. Hovorka , V. Bičovský , J. Knap - J. Bečirovič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špidra Marek - POLÍVKA Zdeněk, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.