Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posilněný Pavlíkov veze od Berounky bod


Branky


0

Roztoky - K břehu matky řek zajížděl posilněný Pavlíkov, který se po podzimu nenachází v optimálních příčkách. Domácí naopak hrají o ty příčky nejvyšší, a tak se čekala jejich výhra. Ledvina, nová posila hostí, dal dva góly a zápas musely rozhodovat penalty...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnávací gól do šatny

Zpočátku zápasu byli trochu překvapivě aktivnější hosté, ale udeřilo na druhé straně. Ve 14. min. se po rohovém kopu Hrušky prosadil nikým nehlídaný Masarovič, jehož povedená hlavička skončila za Melčem - 1:0. Po vstřelené brance byly Roztoky na koni, ale nedokázaly to gólově vyjádřit, a tak přišel trest. Kapitán hostí Polcar se ve 42. min. po rohu dostal k míči, který propadl vápnem a následnou střelu ze strany poslal krásně na zadní tyč - 1:1.

Ledvina poslal zápas do penalt

Do druhé půle vstoupili domácí lépe než dobře a již ve 48. min. po rohu Maršíka, který si našel Ben Hadj Abdellatif Makram a hlavou přeloboval Melče - 2:1. Krátce po hodině hry využil zmatku v pavlíkovské defenzivě Moysevych a poslal svůj tým do dvougólového vedení - 3:1. Trenér Hruška si jistě mohl mnout ruce, neboť právě tomuto mladíkovi dal do druhé půle svou důvěru.

 

Čas běžel a vítězství domácích bylo již na dosah. V 79. min. ale vyslal jeden z hráčů malou domů z poloviny hřiště, kterou přečetl Ledvina a lobem překonal bezmocného Vrábíka - 3:2. Co si jistě domácí nepřáli a hosté měli na dosah, se po třech minutách stalo. Tlak Pavlíkova vyústil, když Ledvina svým druhým gólem v zápase vyrovnal a poslal zápas do penalt. Z hranice šestnáctky se nová posila opřela do míče a ten skončil až v síti - 3:3.

 

Nic na tom nezměnil ani závěrečný tlak domácích, kteří opět zapli, ale pozdě. V poslední minutě vyslal střídající Farkas do gólové šance Masaroviče. Ten z hranice vápna vyslal krásnou střelu, ale výborným zákrokem podržel Melč, který špičkami prstů vytáhl jeho pokus.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: "Ze začátku byl Pavlíkov lepší, ale my jsme dali první gól. Do šatny jsme ale branku dostali, což mrzí. Klukům jsem věřil, ale Polcar to trefil krásně. Do druhého poločasu jsme vlétli a urvali dva góly. Chtěli jsme ale hrát fotbal, držet míč na kopačkách a Pavlíkov nás zatlačil. Během tří minut bylo vyrovnáno a pak jsme zase zapli, soupeře tlačili, ale bohužel a i typicky pro nás pozdě. V poslední minutě vyslal Masarovič krásnou střelu a už jsem myslel, že je z toho gól. Melč ale výborně zasáhl. Kdyby to byl gól, tak snad skočím do vody a jdu si zaplavat (smích). Šlo se do penalt, kdy jednu Vrábík chytil, soupeř dal jen jednu a my si připsali alespoň dva body."




Sestavy


TJ Roztoky
M. Vrábík [-] - R. Wittmann [-] , J. Kněžík [-] , Š. Masarovič [-] - M. Kaplan [-] , D. Vejvoda [-] , P. Hruška [-] , V. Krůta [-] , J. Bureš [-] (46. P. Moysevych [-] ) - P. Maršík [-] , . Ben [-] -

SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - P. Štorek [-] , T. Gebhart [-] , M. Brož [-] , B. Vávra [-] (46. T. Hink [-] ) , L. Polcar [-] , Z. Ledvina [-] , P. Hamouz [-] (75. L. Gebhart [-] ) , T. Kindl [-] , M. Škrlant [-] , A. Bureš [-]

ŽK: 12. P. Hamouz , 16. L. Polcar .
Hráči zápasu: L. Polcar , Z. Ledvina .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - JEŽEK Petr (N), ŠKRLANT Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.