0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 13:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná pokračuje v krasojízdě, nyní to odnesl Šanov


Branky


12. M. Bok , 50. D. Vopat , 65. R. Henzély , 75. M. Bok
0

Šanov - Pro domácí velmi těžké utkání hned na úvod jarní části. Do Šanova zajížděla Lubná s jasným cílem - vyhrát. To se také povedlo, když Baníku pomohl ke čtyřgólovému vítězaství dvěma góly Marián Bok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volf zachránil poločasové vedení

Baník v prvním jarním zápase nastoupil v oslabené sestavě, kde nebyli kvůli zranění k vidění především střelci Pokorný a Varyš. Role střelce zápasu se tak bez ostychu ujal jeden z nejmladších členů kádru Marián Bok, který otevřel skóre již ve 12. min. - 0:1. Další průběh prvního poločasu se odehrál především na polovině domácích, kde se Lubenští snažili kombinovat, ale velké množství nepřesných nahrávek vyústilo jen ve ztráty míče a pokusy domácích o rychlé protiútoky. Do největší šance domácích se dostal pohotový Malík, jehož zakončení vykopával z brankové čáry univerzál, pro tento zápas v roli levého beka, Volf. Poločasové skóre tak vypadalo pro domácí schůdně 0:1.

Šanov nedokázal Lubnou zastavit

Začátek druhého poločasu byl jednoznačně ve prospěch Baníku. Již po pěti minutách zvýšil skóre D. Vopat – 0:2. Aktivita lubenských fotbalistů neustávala a v 65. min. navýšil po velké chybě brankáře, který ztratil míč na kraji velkého vápna, Henzély, který prostřelil v brance zaskakujícího šanovského obránce – 0:3. Posledním záznamem v zápise se blýsknul již zmiňovaný mladíček Bok, který upravil stav na konečných 0:4.

 

Poslední minuty zápasu se dohrávaly v poklidném tempu, kdy domácím již chyběla motivace a hosté se uspokojeni rozhodnutým zápasem nikam nehnali. Hru na polovině hřiště už zkazila jen rychlá přeháňka, která vyhnala i většinu přihlížejících diváků.

 

Autor: Leoš Klik, upraveno redaktorem



Sestavy


TJ Šanov
L. Sekyra [-] - I. Takács [-] , A. Sekyra [-] , D. Šika [-] , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] , T. Cafourek [-] , J. Šiler [-] , F. Kratochvíl [-] , D. Sklenička [-] (20. M. Malík [-] ) , S. Hrubý [-]

TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - L. Brabec [-] , P. Suchý [-] , P. Kollár [-] , L. Klik [-] - D. Vopat [-] , R. Henzély [-] , M. Bok [-] - A. Trejbal [-] , Z. Vopat [-] , P. Volf [-]

ŽK: 70. J. Šiler - 58. R. Henzély .
Hráči zápasu: L. Brabec , M. Bok .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - TÝČE Jiří, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.