Přestřelka mezi Branovem a Sýkořicí


Branky


2

Branov - Na hřišti, kde se pár let zpět hrála ještě I.B třída, se nyní představili svěřenci Petra Kovaříka, kteří hrají střed soutěže. Domácí mají deset bodů a hrají ve spodním patře tabulky. K bodům neměl Branov daleko, ale o gól úspěšnějši byli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení se střídalo na obou stranách

Na první branku zápasu se nečekalo vůbec dlouho. Kapitán hostí Peteřík byl ve vápně nedovoleně zastaven a Mutinský se postavil k pokutovému kopu. Proměnil a poslal Sýkořice do vedení - 0:1. V 15. min. po sérii trestných kopů srovnal stav utkání Rasocha - 1:1. Domácí byli v tuto chvíli aktivnějším celkem a šli do vedení, do kterého je poslal po pár minutách od vyrovnávací branky Hlaváček - 2:1. Blížil se konec první půle a s ním stoupal výkon hostí, který gradoval ve 39. min. brankou Stancia - 2:2.

 

Mutinský odmítl hattrick

Sýkořice šla do druhé půle s kombinační taktikou, Branov se prezentoval nakopávanými balony. Po deseti minutách se gólově prosadil Kovařík, který zakončil pohlednou kombinaci do odkryté branky - 2:3. Sýkořice pokračovala a odměnou ji byl čtvrtý gól, když Dubského zblízka překonal svým druhým zásahem Mutinský - 2:4. Domácí se nevzdali a kontaktní branku vstřelili opět z trestného kopu, když se mezi dvougólové střelce zapsal i Rasocha - 3:4.

 

Sýkořice mohla vyhrát i větším rozdílem, ale nejprve Slabý a po něm i Stanciu, své možnosti nevyužili. Branov hrozil především z trestných kopů, na druhé straně Sýkořice měla k dispozici ještě jeden pokutový kop. Hattrick ale odmítil Mutinský, který ale nemusel smutnit, neboť pro něj i pro jeho spoluhráče bylo potěšením konečně vítězství.

 

Zdorj: oficiální web Sýkořice, upraveno redaktorem



Počet diváků: 63. Rozhodčí: SVOBODA David - HLAVÁČEK Petr (N), VANČURA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - SVOBODA David: 6
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 5
Hrací plocha: 6
Zázemí: 7
Výkon domácích - Sokol Branov: 6
Výkon hostů - Sokol Sýkořice: 6
Hodnocení hráčů - hosté: David Růžička - 5, Miroslav Šnobl - 6, Filip Krejčík - 5, Jiří Šulc - 5, Lukáš Karas - 5, Jaroslav Slabý - 6, Zdeněk Klíč - 7, Jan Mutinský - 9, - Vasile Stanciu Liviu - 7, Petr Linc - 6, Martin Hříbal - 5, Petr Kovařík - 4, David Peteřík - 6, Matěj Roháč - 7, Milan Jansa - 5,
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - SVOBODA David: 8
Občerstvení - nápoje: 4
Občerstvení - jídlo: 4
Hrací plocha: 5
Zázemí: 5
Výkon domácích - Sokol Branov: 5
Výkon hostů - Sokol Sýkořice: 7
Hodnocení hráčů - hosté: David Růžička - 4, Miroslav Šnobl - 6, Filip Krejčík - 5, Jiří Šulc - 4, Lukáš Karas - 6, Jaroslav Slabý - 4, Zdeněk Klíč - 7, Jan Mutinský - 8, - Vasile Stanciu Liviu - 8, Petr Linc - 6, Martin Hříbal - 5, Petr Kovařík - 8, David Peteřík - 8, Matěj Roháč - 6, Milan Jansa - 5,