0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:00

15.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Branově byl k vidění festival zahozených šancí


Branky


19

Branov - Branov, který okupuje devátou příčku tabulky, na svém hřišti nad Berounkou hostil v nedělním odpoledni vedoucí celek tabulky – Lubnou. Ta sice obhájila roli favorita tohoto utkání, avšak jenom nejtěsnějším rozdílem jediné vstřelené branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z několika šancí pouze jeden gól

Zápas začal od první minuty lépe pro hostující Baník, který byl aktivní, stále v pohybu a soupeře napadal při rozehře hluboko na jeho polovině hřiště. Domácí se bránili ze všech sil a dařilo se jim povětšinou pouze odkopávat míče za polovinu hřiště, kde se pokoušeli o brejky do vytažené lubenské obrany. Především stoper Brabec byl ale doslova všude a tak většinu takových pokusů včas zlikvidoval. Do první velké šance se dostal kolem 10‘ Laňka, který nadvakrát nepřekonal domácího brankáře Dubského. Tlak hostí pokračoval. Pokorný dostal vysoký míč za obranu, přehodil vracejícího se stopera a otevřel skóre - 0:1. 

 

I přes to, že baníkovci měli chuť hrát a kombinace především po pravé straně přes Boka se jim dařila, další minuty zápasu nelze nazvat jinak než střeleckým utrpením. V několika šancích před brankou byl jak Trejbal, tak Laňka i Pokorný, ale všichni pálili nepřesně a Dubský tak neměl práci. Těsně před poločasem Pokorného hlavičku do růžku branky vytěsnil domácí obránce na břevno a do kabin se šlo za stavu 0:1.

Lubná i nadále zahazovala šance

Druhý poločas byl obrazem posledních minut první půle. Hosté se dostávali do spousty šancí, ale opět je provázela střelecká smůla. Výborné centry přesně na penaltu, které zleva i zprava vyslal Pokorný, sice našly přesně Trejbala a Laňku, ale oba hlavičkovali vysoko nad bránu. Se střelbou byla situace podobná. Utkání z pohledu Baníku bylo jedna velká přehlídka promarněných šancí. Několik trefených tyčí také hostující útočníky nepovzbudilo. 

 

Domácí se statečně bránili a dál hráli nakopávané míče za polovinu, kde o ně útočníci sváděli tvrdé souboje. Posledních 15 minut zápasu vyznělo spíše pro domácí hráče, kteří se dostali k několika standardkám z okolí vápna. Branovští zde vycítili příležitost k možnému vyrovnání a každý přímý kop zahraný do vápna byl nebezpečný. Lubenská obrana spolu s M. Pokorným v brance ale všechny šance zneškodnila. Utkání uzavřel trefeným břevnem z přímého kopu z asi 30m Brabec, který tak jen stvrdil, že Baník dnes střeleckou formu k Berounce nepřivezl.



Sestavy


Sokol Branov
Z. Dubský [-] - P. Suchan [-] , M. Kozel [-] , V. Vilím [-] , L. Havlíček [-] , T. Krátký [-] , M. Rasocha [-] , T. Kopejtko [-] , K. Jeníček [-] (46. R. Košina [-] ) , K. Molo [-] , K. Konopásek [-]

TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - Z. Vopat [-] , P. Suchý [-] , L. Brabec [-] , A. Lev [-] - P. Volf [-] , L. Klik [-] , M. Bok [-] , J. Laňka [-] (89. J. Šesták [-] ) - R. Pokorný [-] , A. Trejbal [-] -

ŽK: 47. P. Suchan , 61. M. Rasocha , 65. M. Kozel , 90. T. Krátký - 71. P. Volf .
Hráči zápasu: L. Brabec , M. Bok .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - POLÍVKA Zdeněk, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lubná potvrdí nejen roli favorita tohoto zápasu, ale vůbec celé soutěže.

Redakce Rakovník

Expert: Ladislav Brabec
Tip experta: výhra hostů

Pevně věřím, že budeme pokračovat v krasojízdě a proti Branovu nenecháme nic náhodě.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů