M. Tokar 89.
1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 13:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Oráčově to pěkně jiskřilo


Branky


19

Oráčov - Domácí na svém hřišti přivítali Řevničov, který šel do zápasu v roli favorita. V Oráčově čekal hosty ale pěkný boj, neboť domácí soupeře vůbec nešetřili a hráli od podlahy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Fujery

Vstup do zápasu byl lepší pro hostující celek, který se hned ve 4.min. prosadil. Fujera si vyměnil míč s P. Bohatým, prošel elegantně přes dva bránící hráče a mířil přesně k tyči - 0:1. Nepříjemnou chvilku si vybral jeden z domácích hráčů, když se srazil hlavou s T. Bohatým. Tekla krev, ale řevničovská obranná zeď pokračovala ve hře narozdíl od protihráče.

 

Řevničovští se poté přizpůsobili hře soupeře a bylo to znát. Na jedné straně přestřelil Bařtipán, na druhé vytáhl konečky prstů střelu P. Bohatého domácí brankář. Zranění se nevyhlo ani hostům, to když špatně došlápl Hošek. Velkou příležitost před odchodem do šaten měl Tokar, ke kterému propadl míč a řítil se sám na Peterku. Vše zažehnal návratem a odkopem Urbanovič.

Oráčov dokázal srovnat

Zlepšená hra nebyla k vidění ani ve druhé půli. O to hůře pro Spartu, která málem inkasovala, sudí Strouhal ale viděl ofsajdové postavení, čímž zkazil radost domácím. Když se vystřídaly poloviční šance na obou stranách, tak se v obrovské příležitosti objevil Fujera, který po vysunutí Pedálem šel sám na Flajšingra, ale volil zakončení pouze doprostřed branky.

 

Řevničov měl další šance. Střelu P. Bohatého k tyči vyrážel brankář, pokusy Schneidera a Fujery byly nepřesné. S výbornými zákroky se následně vytasil Peterka, ale v další příležitosti byl i dobře chytající golman bez šance. Na přízemní centr si do vápna naběhl Tokar a potrestal neproměněné šance soupeře - 1:1. A když ani Urbanovič ve výborné pozici neuklidil hlavou, šel zápas do penaltového rozstřelu. Vzhledem k průbehu utkání je remíza pro hostující mančaft ztrátou.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Sparty Řevničov, upraveno redaktorem

Dva body pro Spartu

V rozstřelu jako první nedal S. Vachtl, který orazítkoval tyč a k němu se přidal Katona, kterého vychytal Peterka. Úspěšný byl jen R. Vachtl a Bařtipán. Za hosty se nemýlil Fujera, P. Bohatý, Murčo a Kolek.



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: "Přijeli jsme bez střelce Husáka, v Oráčově byl tvrdý terén a tvrdá hra soupeře nám nedovolila přivést domu všechny 3 body, ale jen 2. Měli jsme jim dát ale bůra."



Sestavy


SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - J. Svatoň [-] (60. J. Herčík [-] ) , P. Kopřiva [-] (63. M. Richtr [-] ) , R. Vachtl [-] , J. Mayer [-] - L. Šnobl [-] , P. Katona [-] , S. Vachtl [-] , J. Svatoň [-] (84. M. Podolák [-] ) - J. Bařtipán [-] , P. Sejpka [-] (14. M. Tokar [-] )

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - J. Rais [-] , T. Bohatý [-] , J. Urbanovič [-] , J. Murčo [-] - J. Kolek [-] , M. Pedál [-] , J. Hošek [-] (40. D. Schneider [-] ) , P. Bohatý [-] - J. Fujera [-] - O. Hanzlík [-] (85. J. Pesl [-] )

ŽK: 35. J. Svatoň , 57. J. Bařtipán , 68. M. Richtr - 19. J. Kolek , 22. O. Hanzlík , 33. T. Bohatý , 74. J. Urbanovič .
Hráči zápasu: P. Flajšingr - J. Fujera , T. Bohatý , J. Peterka .
Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fanoušek, Funkcionář, Asistent trenéra, Fotograf - SK Sparta Řevničov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Bylo by špatné jít proti svému mužstvu. Věřím ve výhru, i když to budu moci sledovat jen jako divák :).

Tip: výhra hostů

Řevničov je fotbalovějším týmem než Oráčov, což by měl dokázat.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů