4:1
(2:1)
44. J. Knap (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 17:00

16.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první místo zvládl Baníček


Branky


22. R. Pokorný , 25. A. Trejbal , 51. R. Pokorný (p.) , 66. R. Pokorný - 44. J. Knap (p.)
19

Lubná - Nedělní odpoledne nabídlo na lubenské domácí půdě nejen šlágr tohoto kola, ale nejspíše i celé jarní části soutěže. Baníkovci přivítali druhý celek třetí třídy, kterým není nikdo jiný než Pustověty, které kromě podzimního střetnutí právě s Lubnou neztratili ani bod a s pohodlným náskokem okupují druhou příčku tabulky. Domácí byli i na tento zápas lépe připraveni a potvrdili tak svoji suverenitu při průchodu soutěží.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustověty do kabin alespoň snížily

Do zápasu vstoupily oba týmy v prvních minutách poněkud opatrně a s respektem. Hra se odehrávala první minuty kolem poloviny hřiště a byla znát mírná nervozita, kdy ani jeden tým nechtěl udělat chybu. Tato opatrnost ale brzy přešla a začal se hrát poměrně rychlý a ofenzívní fotbal, který se musel divákům líbit.

 

Domácí nevysunovali presing tak vysoko jako obvykle, ale čekali spíše na polovině hřiště na chybu soupeře při rozehře. S přehledem rozehrávající Knap ale poslal několik přesných míčů na rychlíka Truksu, který vyniká schopností držet balon a domácí obraně tak pořádně zamotal na hranici šestnáctky hlavu. Lubenští ale tyto pokusy ustáli a dlouhými balony za obranu na nabíhajícího Trejbala a Boka na oplátku zatápěli obraně hostí. Do několika brejků se tak hnal Trejbal i R. Pokorný, který vynikal už na polovině hřiště při hlavičkových soubojích. Ve 22‘ poprvé rozjásal domácí diváky právě Pokorný, který po pěkném centru z pravé strany překonal hlavou Beneše – 1:0.

 

S přehledem využitá šance nakopla domácí k ještě větší útočné aktivitě a hned tři minuty nato se uvolnil mezi beky Trejbal, který se po přesné přihrávce dostal před samotného Beneše, kterého při výběhu překonal perfektním lobem – 2:0. Dvoubrankové vedení hosté nechtěli nechat jen tak a mnohem více otevřeli hru. Tím samozřejmě znepříjemnili situaci domácí obraně, která byla pod větším tlakem. Hosté chtěli dát branku a především Truksa s Bauerem se snažili podržet míč a připravit pozici k zakončení. Otevřené hry baníkovci využívali opět za pomoci dlouhých míčů na Pokorného a Trejbala. Ani na jedné straně ale neskončil míč v síti, protože obě obrany pracovaly na plno. Teprve minutu před poločasovým hvizdem byl na hranici šestnáctky nedovoleně zastaven Truksa a byl nařízen pokutový kop ve prospěch Pustovět. Exekuce se ujal zkušený Knap a bez problémů proměnil. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1.

Lubná neponechala nic náhodě

Začátek druhého poločasu bylo jistě cílem hostí vyrovnat, ale domácí obrana nedovolila střelcům z Pustovět ze hry zakončit. Hosté vybojovali několik trestných kopů kolem velkého vápna. Dobře zahrané standardky ale končily buď mimo branku, nebo svůj tým podržel M. Pokorný v brance. Naopak velká bojovnost lubenských útočníků vyústila v situaci, kdy se Trejbal probíjel mezi obránci až do pokutového území, kde byl nedovoleně zastaven, a tak si i domácí vyzkoušeli v zápase penaltu. Obvyklý exekutor Brabec tentokrát přenechal zakončení R. Pokornému, který byl dnes při chuti a v 51‘ pohodlně proměnil a poslal tak Baník do dvoubrankového vedení – 3:1. Poslední změnu stavu pak přinesla 66‘ kdy opět Pokorný prostřelil Beneše a dokončil tak svůj hattrick – 4:1.

 

Domácí obrana již třígólové vedení bez problému pohlídala, naopak se domácí v posledních minutách dostali i do klasické lubenské kombinace po zemi, kdy drželi míč a nemuseli se hnát vpřed. V několika šancích se ještě ocitli Trejbal a Bok, kteří ale proměnit nedokázali. Parádní střelou z pětadvaceti metrů se blýskl na konci utkání Kollár, který z první pálil doslova decimetr vedle tyče.

 

Nadstandardní divácká návštěva jistě nebyla výsledkem zklamána a Baník tak sérií 15 vyhraných utkání upevnil svoji pozici na prvním místě tabulky.



Sestavy


TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - P. Kollár [-] , A. Lev [-] , L. Brabec [-] , L. Klik [-] - P. Volf [-] , D. Vopat [-] , M. Bok [-] , R. Henzély [-] - R. Pokorný [-] , A. Trejbal [-] -

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Sharankevych [-] , P. Matějovský [-] , L. Koláček [-] , P. Hovorka [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] , M. Kameník [-] , J. Langmajer [-]

Hráči zápasu: A. Trejbal , R. Pokorný - J. Knap .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šefara Milan - TÝČE Jiří, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fanoušek, Funkcionář, Asistent trenéra, Fotograf - SK Sparta Řevničov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Domácí mají svoji základní jedenáctku ustálenou a i když se na jednotlivé zápasy neschází optimálně, projeví se kvalita právě těchto jedenácti borců.

Tip: výhra domácích

Souboj o první flek. Baníčku my jsme s tebou...

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích