4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: One man show v podání Honzy Husáka!


Branky


32. J. Husák , 41. J. Husák , 67. J. Husák , 78. J. Husák - 33. A. Herrmann , 90. L. Hanzl
21

Řevničov - Nepovedené utkání v Oráčově mohli napravit Sparťané doma s Chrášťany. Ty měly také co dohánět, když doma klopýtly se Šanovem. Zápas měl ale jednoho hrdinu, který obstaral všechny góly svého týmu a radovat se mohli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrášťany inkasovaly do šatny

Od úvodu se hrál vyrovnaný fotbal s mnoho šancemi na obou stranách. V 10. minutě Hubáček hledal Dvořáka ve vápně, ale hlavou netrefil míč ideálně. Pedál na druhé straně v přímém souboji s chrášťanským gólmanem také neuspěl. Po půl hodině hry byl na hranici vápna faulován Fujera. Husák chytře zakroutil balón nad nastavenou zdí ze svých spoluhráčů - 1:0.

 

S bleskurychlou odpovědí přišel ihned z rozehrávky Loula, který našel Herrmanna na zadní tyči - 1:1. Rédl a Burian vyslali své střely pouze na připraveného Peterku. Na druhé straně Čecho zasahovat nemusel, neboť Pedál hlavičkoval nad. Ve 41. minutě se opakovala stejná gólová situace domácích. Za hranicí vápna se k trestnému kopu postavil Husák a věnoval soupeři branku do šatny - 2:1.

Hanzlovi to tam přeci jen padlo

Duo Pedál s Husákem na hřišti fungovalo. V 67. minutě kombinace těchto dvou hráčů přinesla další branku, když se Husák chytrou stahovačkou uvolnil ve vápně od obránce a střelou k tyči nedal brankáři šanci - 3:1. Deset minut na to opět Husák potrestal chybu v obraně a přidal již svou čtvrtou branku - 4:1.

 

Na to Chrášťany také dokázaly reagovat, když po úniku byl ve vápně faulován Hanzl a sám se postavil k exekuci trestného kopu. Střelu Peterka vyrazil pouze před sebe a Hanzl svůj počin gólově dokonal. Z neznámých důvodů však rozhodčí pískl do píšťalky a branku neuznal z důvodu faulu na brankáře. V 85. minutě se Husák opřel do míče, ale jeho bomba rozezněla pouze tyč. V 5. minutě nastavení zahrával Králička trestný kop, míč se dostal k Hanzlovi a ten krásnou střelou z voleje snížil a udal tak zápasu konečný stav - 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: "Výhra nad Chrášťany byla pro nás důležitá. Do poločasu jsme dali gól do šatny a druhou půli jsme taktéž zvládli. Byl to zápas Honzy Husáka, který vystřelil tři body čtyřmi góly."

Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, předstoper: "Zápas týmů, které mají více zraněných hráčů než zdravých. V první půli nás srazili standartky, domácí je zahrávali skvěle. Každý roh byl nebezpečný a ze dvou přímáků dokázal dát Honza Husák 2 góly. Na první jsme dokázali skvěle odpovědět, na druhý už ne. Druhá půlka už byla spíše než výkon fotbalistů, výkonem pana rozhodčího. Každý se může splést, ale všechno má své meze. Tolik špatných rozhodnutí během 45 minut je opravdu nevídané. Nechci a nebudu říkat, že jsme prohráli kvůli panu rozhodčímu, ale člověk po takovém zápase má chuť skončit s fotbalem. Hrajeme III. třídu a chodíme si zahrát pro radost, což v tomto zápase rozhodně nebylo. Gratulace domácím a Honzovi Husákovi, který dokázal dát 4 branky."



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - T. Bohatý [-] , J. Murčo [-] , J. Rais [-] (46. O. Hanzlík [-] ) , J. Urbanovič [-] - J. Fujera [-] , J. Arnošt [-] , M. Pedál [-] , J. Kolek [-] - J. Husák [-] , J. Pesl [-] -

Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - M. Burian [-] , A. Herrmann [-] , Z. Hubáček [-] , L. Hanzl [-] , D. Stuchl [-] (46. P. Králička [-] ) , T. Rédl [-] , K. Loula [-] , M. Nováček [-] , F. Lauber [-] , D. Dvořák [-]

ŽK: 60. J. Pesl , 65. J. Murčo , 66. J. Urbanovič - 30. M. Burian , 57. K. Loula , 60. Z. Hubáček , 77. P. Králička , 87. F. Lauber , 88. T. Rédl . ČK: 70. J. Urbanovič .
Hráči zápasu: J. Husák - L. Hanzl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: výhra hostů

Vlivem zranění oslabený Řevničov ztratí body s Chrášťany.

Tip: výhra domácích

V Oráčově to nevyšlo, ale doma s Chrášťany by mělo. Fujis bude gólovej!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza