P. Matějovský 27. (p.)
M. Kameník 41.
D. Dvořák 61. (vl.)
3:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 13:30

19.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Pustovětech padlo pět červených karet!


Branky


27. P. Matějovský (p.) , 41. M. Kameník , 61. D. Dvořák (vl.) - 16. P. Králička , 18. L. Kozák
17

Pustověty - V 19.kole přivítaly Pustověty doma Chrášťany a dle tipérů serveru fotbalunas.cz byly jasným favoritem zápasu. Začátek utkání tomu ovšem úplně neodpovídal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas dohrávaly oba týmy v devíti

Chrášťany doslova vlétly do zápasu, vytvořily si několik šancí a v 16. min. se dočkaly i prvního gólu. Přímý kop na hranici vápna si vzal na starost Králička a střelou do šibenice otevřel skóre – 0:1. O dvě minuty později se dostal do úprku L.Kozák a v souboji s brankářem domácích, sice trochu kostrbatě, ale přidal druhý gól - 0:2.

 

Ve 24. min. se při rohu postrkovali Loula se Šimonem, jejich vzájemný souboj vyústil v konflikt, kdy Šimon chytl Loulu pod krkem, sudí Sedláček celou situaci neviděl a po domluvě se svým pomezním Šváchou oba dva hráče vyloučil. Jen několik málo minut poté odpískal hlavní sudí penaltu pro domácí. Matějovský se z puntíku nemýlil a snížil stav na - 1:2. O pár minut později odpískal sudí Sedláček druhou penaltu pro domácí po údajné ruce. Tentokrát domácí šanci nevyužili a Čecho penaltu vyrazil. Ve 41. min. se přeci jen domácí prosadili a vyrovnali utkání. Po rohovém kopu a zřejmém faulu na brankáře, který sudí přehlédl, dorazil balon do prázdné branky Kameník – 2:2.

 

Ještě do poločasu se znovu červenalo a opět na obou stranách. Po rohovém kopu hostů svedli souboj o míč Nováček s Kameníkem, spadli oba dva na zem a domácí hráč Nováčka nakopl mezi nohy, ten mu oplatil kopem do nohy. Sudí viděl pouze druhý zákrok a dal Nováčkovi rovnou červenou kartu, po stížnostech hostů se šel poradit s pomezním Šváchou a dal i domácímu hráči červenou kartu. Tak se šlo do poločasu za stavu 2:2 a bez dvou hráčů na každé straně.

Pustověty v osmi zápas dotáhly do vítězného konce

Ve druhém poločasu se hrál hodně otevřený fotbal, však také bylo hodně místa na hřišti. Oba týmy hráli převážně na brejky, lehce aktivnější byly Chrášťany, ale gólu to nevedlo. Naopak v 61. min. přišel centr do vápna hostů a Dvořák ho nešťastně poslal před brankářem do vlastní sítě - 3:2.

 

Ve zbývajícím čase se ještě jednou červenalo. V 78. min. po druhé žluté kartě odešel předčasně do sprch domácí Langmajer. Chrášťany nedokázaly využít přesilovku jednoho muže, ačkoliv si několik šancí vytvořily. Dokonce i dostaly míč do sítě, avšak po útočném faulu nebyl gól uznán. Tak Pustověty dotáhly zápas do vítězného konce. Dá se říci Pyrhovo vítězství, příští týden bez 3 hráčů, kteří mají trest za červené karty.

 

Autor: Kryštof Loula



Ohlasy k zápasu



Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, útočník: "Dnešní zápas jsme měli ve svých rukou, vedení 2:0 v 18.minutě – na to jsme ani nepomysleli. Bohužel po mém zbytečném vyloučení a několika sporných rozhodnutí hlavního sudího, se domácí dostali do zápasu a nakonec ještě vyhráli. Jsem zklamaný rozhodčími. 2 penalty pro domácí, z nichž jedna rozhodně nebyla, druhá byla na pováženou. Vyrovnávací branka na 2:2 po jasném faulu. Červené karty zvláštně udělené po konzultaci s panem Šváchou, u nějž je každé rozhodnutí zvláštní. V tomto zápase bylo od 20.minuty všechno špatně."



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Matějovský [-] - P. Hovorka [-] , D. Šnobl [-] (61. R. Mucha [-] ) , J. Langmajer [-] , M. Sýkora [-] , P. Matějovský [-] , V. Bičovský [-] (68. J. Bretšnajdr [-] ) , J. Bauer [-] (16. M. Beneš [-] ) , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] , M. Kameník [-]

Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - J. Šutera [-] , A. Herrmann [-] , P. Králička [-] (73. Z. Polívka [-] ) , L. Kozák [-] , Z. Hubáček [-] , R. Kozák [-] , V. Erben [-] , K. Loula [-] , M. Nováček [-] , D. Dvořák [-]

ŽK: 16. P. Matějovský , 42. M. Kameník , 72. J. Langmajer - 35. J. Šutera , 77. D. Dvořák . ČK: 24. M. Šimon , 45. M. Kameník , 78. J. Langmajer - 24. K. Loula , 45. M. Nováček .
Hráči zápasu: P. Hovorka , M. Sýkora - R. Kozák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - ŠVÁCHA Josef, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 5. 2018 21:06
Škoda, že autor článku nezmínil, že byl vyloučen za to, že udeřil hráče Šimona úmyslně loktem do krku, následně byl pod krkem chycen on. Článek krásně zaujatě a tendenčně napsaný. Od první minuty neustále komentáře hráčů Slavoje k výrokům rozhodčích, nejvíce Dáňa Dvořák a Lubomír Kozák.Penalty byly obě, žádný útočný faul před golem na 2:2, hráč Kameník není svatý, ale ve vyloučení naprosto nevině, nikoho mezi nohy nekopl, možný gól na 3:3 po jasném faulu hráče Chrášťan. Nic míň, nic víc.Méně kecat a více hrát, a mohli jste nás porazit. Ale nestalo se.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Pustověty prohráli pouze 2x a to proti Lubné, doma si ponechají všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích