0:1
(0:0)
90. J. Husák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Řevničov rozhodl v Janově až v samém závěru z penalty


Branky


90. J. Husák (p.)
18

Janov - Rozdíl dvou bodů dělil domácí Janov a hosty z Řevničova v tabulce. Oba celky hrající v horní polovině tabulky tak čekal vyrovnaný zápas, ve kterém nakonec padla jedna rozhodující branka z penalty a to ještě v posledních minutách zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová půle

O janovském pažitu je známo, že není až tak rovný. Přesně s tím se zpočátku zápasu potýkali hosté, jejich mezihra právě z tohoto důvodu sem tam postrádala přesnost. Po špatném výkopu Peterky se mohl řítit do šance jako první Sajner. A také že se řítil, ale jeho následné zakončení mířilo vysoko nad. Hra se přiostřila a po střídání M. Bradáče šel na hrot Melč, na kterého létaly dlouhé nákopy. Po jednom takovém se k míči dostal Sajner, ale ani ve své druhé příležitosti nemířil přesně.

 

I Řevničov se dostal do ojedinělé šance. Jan Husák se elegantně zbavil u lajny Bečiroviče a vyslal do vápna míč na Hanzlíka, který ale v dobré příležitosti šanci odmítl. První půle tak nenabídla žádnou gólovku, a tak se šlo do kabin za bezgólového stavu.

Zápas rozhodla penalta

Ve druhém poločase bylo na Řevničovu vidět, že se v rámci možností sžili s místním povrchem a Jakub Husák s Kolkem ve středu hřiště byli aktivní. Z vytvořené šance ale ani oni nedokázali poslat míč do branky. Následně podržel Spartu brankář Peterka, který likvidoval dvě těžké situace úspěšně. Po nahrávce Jana Husáka mohl skórovat Fujera, ale na míč ve skluzu nedosáhl. Řevničov pokračoval v aktivnějším pojetí hry, ale udeřit mohlo na druhé straně. Již překonaného Peterku musel zastoupit Urbanovič, který odklízel na poslední chvíli do bezpečí.

 

V 85. min. mohl Řevničov skórovat, to když se Jan Husák dostal do vápna, ale svou střelou mířil pouze do Kopáčka. Té největší gólové šance se diváci přeci jen dočkali. V samém závěru měl míč na kopačce Jan Husák a předal ho Fujerovi. Ten se pokoušel dostat přes obránce do vápna, ve kterém byl nedovoleně zastaven a sudí Švácha ukázal na pokutový kop. Ten vzal na sebe Jakub Husák a i když si Kopáček na jeho střelu sáhl, tak míč směřující do sítě vyrazit nedokázal - 0:1. Zápas tak poznal svého vítěze až v samém závěru.

 

Zdroj: Oficiální webové stránky Sparty Řevničov



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter, vedoucí týmu: "Vzhledem k tradičním Májům v blízké obci a absenci pěti klíčových hráčů základní sestavy si myslím, že kluci na place nechali všechno. Zranil se bohužel J.Melč, kdy si při odkopu natáhl zadní stehenní sval a musel být střídán. Zároveň se na naší hře podepsala souběžná akce Rakovnická 60 - dva kluci nastupovali na hřiště prakticky ze sedla. Hráčům jsme tyto akce povolili vzhledem k jejich poctivému přístupu během celé sezony. K penaltě v 93. min. utkání se vyjadřovat nebudu, rozhodčí ji viděl, tak zřejmě byla a můj názor na tom nic bohužel nezmění."

SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, obránce: "Odehráli jsme velice těžké utkání. Šance se rodily velmi těžko, a proto si fotbaloví fajnšmekři na své rozhodně nepřišli. Nějaké šance byly, ale ani jeden tým je využít nedokázal a rozhodla proto až úplně poslední minuta řádné hrací doby. Penaltu proměnil Kuba Husák a přisoudil našemu celku tři body."



Sestavy


Sokol Janov
M. Kopáček [-] - J. Melč [-] (46. M. Rosa [-] ) , M. Amler [-] , V. Kinter [-] , J. Koukal [-] - P. Hrbek [-] , J. Bečirovič [-] , T. Čuda [-] - M. Bradáč [-] (20. M. Haluza [-] ) , P. Sajner [-] - M. Vágner [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - T. Bohatý [-] , J. Urbanovič [-] , J. Murčo [-] - J. Husák [-] , J. Arnošt [-] , O. Hanzlík [-] , J. Kolek [-] - J. Fujera [-] , J. Husák [-] - M. Tóth [-]

ŽK: 86. M. Amler - 19. J. Kolek .
Hráči zápasu: J. Bečirovič - T. Bohatý .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - KOUKAL Jan (N), ŠKUTHAN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích