FOTO: Polcarova trefa rozhodla


Branky


16

Pavlíkov - Fotbal je o gólech, ale ne v každém zápase se jich diváci dočkají. Nejinak tomu bylo v Pavlíkově, kam zavítal Janov. O vítězi rozhodl jediný gól a Pavlíkov tak uhájil domácí půdu proti těžkému soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polcar vystřelil tři body

Oba týmy už mohou soutěž v klidu dohrávat, neboť tabulka je téměř jasně daná. Jednalo se o vyrovnaný zápas, kde se do šancí dostávali zejména v první půli spíše hosté, ale ztroskotali na koncovce a na dobře chytajícím Maškovi. Domácím se po povedené akci Ledviny s Polcarem podařilo dostat do vedení, když kapitán byl tím, kdo poslal míč do okryté branky - 1:0. Zbytek utkání si Pavlíkov pohlídal, nedovolil soupeři skórovat a bere tak plný počet bodů.

 

V Pavlíkově tak byla dvojitá radost z výhry, neboť před muži se představily i ženy, které taktéž zvítězily a mohly oslavit první místo v divizi žen!

 

Nově přidána galerie!

 



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Luboš Gebhart, trenér: "Z výhry mám radost. Ke konci soutěže se dostáváme do herní výkonnosti, kterou jsme chtěli mít na začátku jara. Konečně se nám také podařilo udržet čisté konto, což se v předešlých zápasech nepovedlo a vůbec jsme dostávali zbytečné góly. To jsme si ale vyříkali a nyní to vyšlo. Dostali jsme se do vedení, které jsme nakonec uhájili. Před zápasem jsme měli problémy se sestavou a oslovili jsme i hráče, kteří už nechodili a mladší kluky, kteří to zvládli dobře."

Sokol Janov
Tomáš Kinter, vedoucí týmu: "V dnešním utkání nám šlo pouze o to, zahrát si na perfekntím Pavlíkovském pažitu oku líbivý fotbal. Dle postavení v tabulce našeho i soupeřovo již o nic nejde, a tak jsme nastoupili v pozměněné sestavě a byla zde příležitost pro pár experimentů. Kvůli zranění absentoval na postu stopera J. Melč, zranění rovněž neumožnilo nastoupit na beku od začátku utkání M. Amlerovi. Zároveň se vrátil po ukončení studentských povinností O. Fruhauf. Jinak co se týká utkání, jednalo se o typicky remízový zápas, domácí hráli s dobře organizovanou obranou, nastoupili s několika mladíky, na kterých byla znát snaha hrát běhavý fotbal, což nám činilo místy problémy. Po našem nedorozumění v obraně se domácím podařilo vsítit gól do prázdné branky, naše příležitosti zůstaly bohužel bez dobrého zakončení, a tak zápas dopadl tak, jak musel. Když nedáš góly, nemůžeš bodovat. Škoda jen okamžiku v závěru první půle, kdy nám hlavní arbitr upřel podle mého jasnou penaltu za zákrok v pokutovém území skluzem ze zadu na stojnou nohu Ondry Fruhaufa. Od té doby se pohodové utkání stalo značně nervózní, k čemuž rozhodně nepřispěli ani rádoby fanoušci domácího celku, kteří se vyvalili z místní osvěžovny na hřišti a posíleni několika chmelovými moky vzniklou situaci pouze rozdmýchávali. Důsledkem toho byl zbytečný faul domácího hráče na našeho beka, který musel být se zlomeninou ošetřen v Rakovnické nemocnici. Takovýchto fandů, tlachajících nesmyslné, se hrou absolutně nesouvisející plky, a léčících si své osobní problémy a mindráky na fotbalovém utkání, je mi opravdu velmi smutno, to rozhodně k fotbalu nepatří. Za předvedený výkon soupeři gratuluji k zisku všech bodů, naši kluci se pokusí v posledním zápase napravit pošramocenou pověst před domácím publikem s mužstvem Branova."



Sestavy


SK Pavlíkov
V. Mašek [-] - K. Novák [-] (24. O. Polcar [-] ) , L. Gebhart [-] , Z. Ledvina [-] (89. D. Hlaváček [-] ) , T. Kindl [-] , L. Polcar [-] , A. Bureš [-] (90. P. Hekl [-] ) , P. Hamouz [-] , P. Štorek [-] , M. Brož [-] , L. Kříž [-]

Sokol Janov
M. Kopáček [-] - P. Bradáč [-] , J. Kloub [-] , V. Kinter [-] , J. Koukal [-] (71. M. Rosa [-] ) - J. Kail [-] , R. Konvalinka [-] (56. R. Sattler [-] ) , M. Bradáč [-] , T. Růžička [-] - O. Frühauf [-] (40. P. Hrbek [-] ) , P. Sajner [-] (46. M. Vágner [-] ) -

ŽK: 13. O. Polcar - 37. J. Kail , 60. R. Sattler , 90. J. Kloub .
Hráči zápasu: V. Mašek , L. Polcar .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - ROLL Marek (N), MELČ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - SEDLÁČEK Petr: 3
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 10
Zázemí: 7
Výkon domácích - SK Pavlíkov: 8
Výkon hostů - Sokol Janov: 8

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Máje už nebudou, tím pádem budem mít 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů