1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branov poločasové vedení neudržel a s Řevničovem padl


Branky


16

Branov - Hodně těžký oříšek čekal na branovské fotbalisty, kteří na svém hřišti přivítali Řevničov. Ten se drží ve vyšších patrech tabulky a zajížděl k utkání jako favorit. Branov šel ale gólem do šatny do vedení, o které ale ve druhé půli přišel a byl bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konopásek trefil gól do šatny

Řevničov opět postrádal hned několik hráčů, domácí zase např. Rasochu. Vstup do utkání neměli hosté úplně ideální, a tak taktovku přebral Branov. Ten se také dostal do první velké šance, ale Peterka podržel svůj tým. Na druhé straně se po rohovém kopu pověsil do vzduchu Tóth, ale jeho hlavička skončila těsně vedle. A když Jan Husák nepropálil obranný val, tak za Peterkou zvonila tyč.

 

Jan Husák měl i další šanci, když Tóth vybídl dlouhým pasem Pedála, ten našel na malém vápně prvně jmenovaného, ale ten z malého vápna přestřelil. Nedáš - dostaneš. Gol do kabiny vstřelil Branov, konkrétně to byl Konopásek. Ten obdržel přízemní centr do vápna a nedal střelou do protipohybu Peterkovi šanci - 1:0.

Rozdílný poločas

Druhý poločas už si Řevničov pohlídal a od samého začátku byl aktivnějšm na hřišti. Zejména začátek byl povedený. Ve 49. min. postupoval Pedál s míčem, několikrát si ho vyměnil se svými spoluhráči a následnou přihrávku za obranu přetavil ve vyrovnávací gól - 1:1. Od této chvíle už byl na hřišti jeden tým. Řevničov se dostával do spousty šancí, ale koncovka nebo finální přihrávka se nepotkaly s přesností.

 

Branov postupně fyzicky odpadával, což byla voda na soupeřův mlýn. Krátce po hodině hry obdržel přesnou nahrávku Jan Husák a tentokrát už byl neomylný - 1:2. Branovští si vytvořili menší šance, se kterými si ale Peterka spolu s obranou dokázal poradit. Uklidňující branka přišla až v poslední desetiminutovce, kdy se dostal k míči ve vápně střídající Arnošt a přesnou střelou do horní části branky uzavřel skóre zápasu - 1:3.

 

Zdroj: Oficiální webové stránky Sparty Řevničov

 



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, obránce: "Dnes jsme doslova prospali první poločas, po kterém jsme také zaslouženě prohrávali. Druhý poločas už byl o něco lepší, vyjádřili jsme jej třemi brankami a vezeme další tři body."



Sestavy


Sokol Branov
Z. Dubský [-] - R. Košina [-] , J. Horn [-] (46. M. Štiller [-] ) , R. Hubka [-] , V. Vilím [-] , L. Rosenbaum [-] , L. Havlíček [-] , V. Vilím [-] , K. Konopásek [-] , T. Kopejtko [-] , K. Molo [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - T. Bohatý [-] (63. J. Arnošt [-] ) , J. Urbanovič [-] , J. Murčo [-] - J. Husák [-] , O. Hanzlík [-] , J. Kolek [-] , M. Pedál [-] - J. Husák [-] - J. Rais [-] (46. P. Bohatý [-] ) , M. Tóth [-]

ŽK: 35. V. Vilím , 67. R. Košina - 24. J. Kolek .
Hráči zápasu: M. Pedál .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TÝČE Jiří - HORÁČEK Jaroslav (N), BOBÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Řevničov je momentálně na postupovém místě, a jestliže chtějí do II. Třídy měli by Bránov porazit bez jakýchkoliv problémů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů