Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 14:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná si poslední domácí záps užila a po jeho konci slavila


Branky


16. R. Pokorný , 43. L. Klik , 50. R. Pokorný , 53. R. Pokorný , 71. J. Šesták , 81. A. Lev - 65. M. Tokar
16

Lubná - V posledním domácím kole přivítal Baník na svém hřišti Oráčov. Po odloženém zbytku trestu z předchozích zápasů již mohl nastoupit jak domácí stoper Brabec, tak bývalý lubenský kanonýr Bařtipán, který již delší dobu obléká dres Oráčova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník měl jasnou převahu

Domácí si před domácím publikem chtěli spravit chuť po posledním protrápeném zápase v Pavlíkově, a tak od první minuty začali s velice aktivní hrou s rychlým přechodem do útoku a s hlubokým napadáním po ztrátě míče. Hosté se tak zmohli povětšinou na odkopy z obranné linie, které se zoufale snažily hledat Bařtipána a Elsnice. Ti ale v předních liniích bojovali povětšinou sami a přes lubenskou dobře organizovanou obranu se nedostali. Domácí fanoušky poprvé rozjásal v 16. min. Pokorný, který se po rychlé kombinaci s Trejbalem a Vopatem ocitl za zády obránců, již nikým nehlídán nedal šanci Flajšingrovi a poslal míč za jeho záda – 1:0.

 

Až do konce prvního poločasu měli domácí míč pod kontrolou a technicky i rychlostně výrazně předčili hostující celek. Skóre se ale přes veškerou aktivitu baníkovců nezměnilo až do 43. min., kdy se domácí kapitán Klik dostal ve vápně k odraženému balonu, jehož pokus hlavičkovat na volného Henzélyho nejprve zmařil obránce, který mu poslal míč zpět. Na jeho střelu po zemi již byl ale krátký a v nepřehledné situaci ve vápně na ni nedosáhl ani Flajšingr – 2:0.

Po závěrečném hvizdu vypukly oslavy

Druhý poločas byl herně obrazem první půle a byl plně v režii domácího celku. Podruhé se v 50. min. gólově prosadil Pokorný a zvýšil tak stav na 3:0. Hned tři minuty nato dostal opět Pokorný balon na hranici velkého vápna, rychlou kličkou na pravou stranu a následnou stahovačkou do protipohybu nechal za sebou dva bránící hráče a dnes podruhé sám před brankářem zachoval chladnou hlavu a pohodlně navýšil stav - 4:0.

 

Domácí v pohodě kontrolovali hru a bavili se kombinačním fotbalem. Drobnou skvrnkou na výkonu domácích byla obdržená branka v 65. min., kdy Tokar využil špatného přebrání hráčů v obraně a snížil stav - 4:1. Další branku domácích pak přidal v 71. min. střídající Šesták, kterému k trefě stačila pouhá jedna minuta na hřišti. Po pěkné individuální akci po levé straně utekl bránícím hráčům a z velkého úhlu se přesně trefil na zadní tyč – 5:1. Poslední trefu přidal v 81. min. Lev, který si na levé straně hřiště několikrát vyměnil post s Klikem a podobně jako on v prvním poločase se na hranici vápna dostal k balonu, který po zemi poslal za záda brankáře hostí – 6:1.

 

Pohodové vítězství si užili jak domácí fanoušci, tak hráči, kteří po zápase přebrali z rukou PhDr. Libora Zemana, místopředsedy svazu, Marka Titlbacha, člena VV a Milana Vyhnanovského, sekretáře svazu pohár pro vítěze III. třídy OP okresu Rakovník. Pak již na hřišti následovaly oslavy úspěšného završení sezony a postupu do II. třídy, které započaly jízdou po vsi a končily u pípy v pozdních ranních hodinách.

 

Autor: Leoš Klik



Sestavy


TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - P. Suchý [-] , P. Kollár [-] (66. R. Sedlák [-] ) , L. Brabec [-] , A. Lev [-] - P. Volf [-] (62. P. Košťál [-] ) , L. Klik [-] , D. Vopat [-] , R. Henzély [-] - R. Pokorný [-] , A. Trejbal [-] (70. J. Šesták [-] )

SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - J. Svatoň [-] , R. Vachtl [-] , M. Richtr [-] , J. Mayer [-] (62. J. Čech [-] ) - J. Elsnic [-] , L. Šnobl [-] , M. Tokar [-] , P. Kopřiva [-] - J. Bařtipán [-] , J. Svatoň [-] (46. M. Podolák [-] )

ŽK: 77. J. Čech .
Hráči zápasu: R. Pokorný , A. Lev .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TICHÝ Martin - TITLBACH Marek, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Říkal jsem že Lubná už neprohraje a tak to taky bude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích