Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 13:30

22.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oráčov využil domácího prostředí a Pavlíkovu nadělil bůra


Branky


15

Oráčov - Poslední kolo nabídlo střetnutí domácího Oráčova s Pavlíkovem. Hosté mohli navázat na povedené zápasy s Lubnou či Janovem, domácí se také chtěli se sezónou rozloučit vítězně. Nakonec to byli právě oni, kdo zakončil soutěž vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oráčov chyby trestal

Pavlíkov měl od samého začátku problémy s herním stylem Oráčova, který také šel do vedení. Po rohovém kopu se trefil nepokrytý Jakub Svatoň - 1:0. Krátce po půl hodině hry potrestal chybu v pavlíkovské defenzivě přesným zakončením Bařtipán - 2:0. Opět chyba v obraně a další trest, když se před poločasem trefil svým druhým zásahem Jakub Svatoň - 3:0.

Dva góly Konopáska nic nepřinesly

Druhý poločas byl ze strany hostí lepší než ten první. Střela Konopáska k tyči za vápnem znamenala snížení - 3:1. Minutu poté ale zakončil rychlý únik přesně Bařtipán a Oráčov znovu odskočil - 4:1. Dvě minuty před koncem upravil stav opět Konopásek, když se trefil po závaru ve vápně - 4:2. Poslední slovo ale měl Čech, který stanovil konečné skóre z penalty - 5:2.



Ohlasy k zápasu



SK Pavlíkov
Luboš Gebhart, trenér: "Měli jsme problém se sestavou, dávali jsme to tak tak dohromady. Nastoupil ten, kdo mohl, navíc někteří na nezvyklých postech, což se projevilo. Nezopakovali jsme dobrý výkon s Lubnou či Janovem a vrátili jsme se zase k těm horším zápasům. Oráčov hrál doma svůj typický fotbal, se kterým jsme se nedokázali poprat a hráli jsme až na konci zápasu. Soupeři jsme tři góly darovali."



Sestavy


SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - J. Mayer [-] (47. T. Eis [-] ) , J. Svatoň [-] (55. J. Čech [-] ) , M. Richtr [-] (50. P. Kopřiva [-] ) , R. Vachtl [-] - M. Tokar [-] , L. Šnobl [-] , S. Vachtl [-] - J. Bařtipán [-] , J. Svatoň [-] (60. M. Podolák [-] ) - P. Katona [-]

SK Pavlíkov
L. Beneš [-] - Z. Ledvina [-] , A. Bureš [-] , M. Brož [-] , L. Kříž [-] , M. Gebhart [-] (56. L. Gebhart [-] ) , O. Gebhart [-] , T. Gebhart [-] , L. Konopásek [-] , K. Novák [-] (60. P. Hamouz [-] ) , L. Polcar [-]

ŽK: 73. S. Vachtl - 39. L. Polcar , 90. P. Hamouz .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: BENEŠ Jan - AKSAMIT, PAEDR. Miroslav, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fanoušek, Funkcionář, Asistent trenéra, Fotograf - SK Sparta Řevničov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Zkusím dvojičku. Pavlíkov poslední zápasy neodehrál vůbec špatně. Zúročí momentální formu a odjede se třemi body.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů