0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná veleúspěšnou sezónu zakončila výhrou


Branky


16. P. Suchý , 23. R. Pokorný (p.) , 31. A. Trejbal , 60. R. Pokorný
15

Chrášťany - V posledním kole soutěžního ročníku 2017/2018 navštívila Lubná pažit v Chrášťanech. Po posledním střetnutí na podzim, kdy ze stavu 4:0 pro domácí dokázali hosté udělat drama, a zápas skončil 6:4, si chtěli Baníkovci toto utkání s jistotou postupu i vítězství v soutěži užít a nedopustit podobné problémy jako na podzim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Baníku

Od první minuty byli hosté výrazně lepším týmem. V držení míče výrazně předčili domácí a v podstatě je nechali hrát jen bez balonu. Výborný pohyb lubenských a nesobecká hra ze strany všech hráčů vedl na pohledné kombinace napříč celým hřištěm.

 

Trvalo pouhých 16 minut a jedna z bezchybných kombinačních akcí kdy se do poslední fáze ve vápně soupeře zapojili postupně Henzély, Trejbal i Pokorný skončila nakonec kopačkou pravého beka Suchého v síti domácích – 0:1. Ihned po rozehrávce se hosté opět zmocnili míče a domácí nenechali hrát. Z neustálé hry bez míče pramenila frustrace vedoucí k nedovolenému zastavení Vopata ve vápně a následné penaltě, k jejíž exekuci se postavil ve 23. min. Pokorný a s přehledem proměnil – 0:2.

 

Obrana hostí neměla žádnou práci a tak se především výborně hrající Suchý dostával z pozice pravého beka i do útočných akcí a zahrozil několika nebezpečnými centry. Na druhé straně záložníka hrající Košťál využil důrazu při napadání rozehry domácích a několik úniků po pravé lajně zakončil trefenou tyčkou. Ve 31. min. se sám před Čecha dostal opět Pokorný, ale ani nadvakrát ho z malého vápna nepřekonal. Situaci pohotově vyřešil z druhé vlny nabíhající Trejbal a navýšil skóre na 0:3 trefou k tyči. Tím stanovil poločasový výsledek.

Rotace v brance

Do druhého poločasu nastoupili hosté se zajímavou obměnou v sestavě, kdy se brankář Michal Pokorný přesunul na hrot podpořit bratra Radka, který nastoupil k poslednímu utkání v barvách Baníku. Jeho místo v brance zaujal kanonýr Trejbal. Hosté dále kontrolovali hru a Trejbal tak za celý poločas v brance řešil pouze jeden přímý volný kop, který elegantně vykopl z branky nohou.

 

Vepředu R. Pokorný samostatným únikem v 60. minutě hravě překonal Čecha a stanovil konečný výsledek utkání 0:4. V 70. minutě pak uviděl druhou žlutou kartu domácí Herrmann a opustil předčasně trávník, čímž rozhodně nepomohl ze všech sil se bránícím spoluhráčům. Poslední zajímavostí ze strany Lubné bylo střídání v 75. min., kdy hrací plochu opustil za bouřlivého potlesku nejlepší střelec soutěže s 30 brankami R. Pokorný a jeho místo na hrotu zaujal po desetileté pauze bývalý brankář a obránce lubenského dorostu Jansa.

 

I přes nepříliš vlídné přijetí domácím publikem se ihned po příchodu na hřiště ujal přímého volného kopu, který ale mířil vedle. Několik minut nato prověřil domácího brankáře utaženou střelou doprostřed branky. Záhy se ocitl v další šanci, kdy trefil levou tyčku a v 90. minutě po zpětné přihrávce Henzélyho pálil těsně vedle. Posledních 15 minut utkání tak doslova ovládl střídající Jansa a spolu s ostatními hráči oslavil s posledním hvizdem rozhodčího maximálně úspěšný průchod sezónou.

 

Autor: Leoš Klik



Sestavy


Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - T. Rédl [-] , J. Šutera [-] , F. Lauber [-] , L. Hanzl [-] , L. Rédl [-] , A. Herrmann [-] , P. Králička [-] , F. Sladkovský [-] , Z. Hubáček [-] , V. Erben [-]

TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - L. Brabec [-] , P. Kollár [-] (46. J. Šesták [-] ) , P. Suchý [-] - P. Volf [-] , D. Vopat [-] , R. Henzély [-] , P. Košťál [-] , L. Klik [-] - R. Pokorný [-] (75. ) , A. Trejbal [-]

ŽK: 16. P. Králička , 62. A. Herrmann - 44. A. Trejbal , 56. J. Šesták , 84. R. Henzély . ČK: 70. A. Herrmann .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KALAJ René - ŠPIDRA Marek, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fanoušek, Funkcionář, Asistent trenéra, Fotograf - SK Sparta Řevničov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Pokud k tomu přístoupí Lubná poctivě, zvítězí. Chrášťany to budou asi zase lepit jak jen to půjde. Tudíž za dva.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů