Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 14:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na závěr sezóny gólový zápas mezi Řevničovem a Pustověty


Branky


2. J. Fujera , 10. P. Bohatý , 53. M. Tóth , 70. J. Husák (p.) - 13. J. Bauer , 22. M. Kameník , 35. L. Koláček , 46. L. Koláček
15

Řevničov - Domácí měli soupeři jistě co vracet. Vysoká podzimní porážka byla jistě dostatečnou motivací. Počasí fotbalu přálo, góly padaly a zápas dospěl až do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý obrat Pustovět

Zápas odstartoval rychlým gólem, když se Fujera prosadil od poloviny hřiště až do vápna, nikdo ho nezastavil a domácí útočník poslal svůj tým hezkým gólem do vedení - 1:0. Domácím se vstup do zápasu povedl, což potvrdili další brankou. Jan Husák se po levé straně dostal do vápna, předložil Pavlovi Bohatému a ten levačkou uklidil míč pod břevno - 2:0. Tato branka byla jeho premiérovou za dospělé.

 

Místo pokračování ve stejném tempu přišlo polevení, které bylo potrestáno. Pustověty se chopily herní taktovky a za chvíli snížily, když se ve vápně prosadil Bauer - 2:1. Ve 22. min. tlak soupeře vyústil ve vyrovnání. Neobsazený Kameník obdržel do vápna přihrávku po situaci, ve které domácí přestali hrát a byli za to náležitě potrestáni - 2:2. Herní útlum Řevničova dokonal Koláček, který uzavřel poločasové skóre - 2:3. To nezměnil ani Kolek, který svůj pokus namířil jen do tyče.

Hrálo se do poslední minuty

I druhý poločas nabídl rychlou branku, tentokrát na druhé straně. Byl to opět Koláček, který navýšil přesnou trefou vedení - 2:4. Snížit mohl Tóth, ale jeho hlavička po rohovém kopu skončila jen těsně nad brankou. V další šanci se domácí stoper radoval. Po rohovém kopu mu naservíroval Pavel Bohatý míč na vápno a řevničovský obránce tečovanou střelou překonal Beneše - 3:4.

 

Řevničov se dočkal vyrovnání. Pavel Bohatý, hrající dobrý zápas, postupoval do vápna a v něm byl nedovoleně zastaven. Míč si na penaltový puntík postavil Jakub Husák a nemýlil se - 4:4. Do poslední minuty se oba celky snažily o zisk všech bodů, nakonec se ale musely dělit. Plusový bod nakonec brali hosté.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Sparty Řevničov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, obránce: "Dnešní utkání mělo raketový nástup našeho celku. Po deseti minutách naše vedení o dva góly. Pak se ale vkradlo do mysli našim hráčům, že by to snad mohlo jít samo. Za to jsme zákonitě byli potrestáni a hosté třemi brankami dokázali otočit. I když jsme inkasovali i počtvrté, cením si toho, že jsme to nevzdali a do konce zápasu dokázali srovnat. Co se týče penalt tak v nich byla paní Štěstěna na straně soupeře, a proto bere o ten bod navíc. Jinak pro diváky to musel být určitě zajímavý zápas."




Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - J. Urbanovič [-] , J. Murčo [-] , M. Tóth [-] - J. Fujera [-] (83. P. Linc [-] ) , P. Bohatý [-] , J. Husák [-] , O. Hanzlík [-] (67. T. Bohatý [-] ) , J. Kolek [-] - J. Rais [-] (65. D. Schneider [-] ) , J. Husák [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - P. Matějovský [-] , P. Hovorka [-] , M. Elmerich [-] , V. Bičovský [-] , J. Bauer [-] , S. Hůla [-] (7. L. Bureš [-] ) , M. Šimon [-] , M. Kameník [-] , M. Sharankevych [-] , L. Koláček [-]

Hráči zápasu: P. Bohatý , M. Tóth - L. Koláček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TICHÝ Martin - BOBÁK Vladimír (N), STRAKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fanoušek, Funkcionář, Asistent trenéra, Fotograf - SK Sparta Řevničov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

V Lícha areně to bude asi poklidné utkání, nic vyhroceného. Musím a taky věřím v naši výhru za plný počet bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích