Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O export bodů do Chlístova se postaral hattrickem Tomáš Kuchařík


Branky


0

Chlístov se veze na vítězné vlně a formu potvrdil i ve venkovním zápase s šebkovickou rezervou. O všechny branky se postarali hostující útočníci. Tomáš Kuchařík zkompletoval hattrick a Lukáš Rygl si připsal další 2 zásahy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     I když se v Šebkovicích nehrál moc pohledný fotbal, na nedostatek šancí si diváci stěžovat nemohli. Hosté jich měli o něco víc a podle toho vypadal i výsledek prvního poločasu. V 16 minutě hostující rozehrávali trestný kop a Kuchařík otevřel skóre. V 31 minutě se blýskl Lukáš Říha svým průnikem po pravé straně se zakončením do šibenice. Na konci poločasu si hosté vzali vedení zpět Lukášem Ryglem, který vyhrál souboj s brankářem mimo vápno a zakončil do prázdné brány. Hned na začátku druhé půle se podařilo domácím vyrovnat Přibilem po pěkné kombinační akci. To už ale bylo od domácích, co se týče gólů, vše. V 50 a 54 minutě dal Kuchařík 2 góly a zkompletoval hatrick. A na konci zápasu ještě korigoval Lukáš Rygl svým druhým gólem v zápase. Šebkovice tak opět vyšly na prázdno.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Lukáš Říha, kapitán Šebkovic B: Probíhalo poklidné utkání s mnoha šancemi na obou stranách. Z nich více vytěžili hosté a po zásluze si odvezli všechny 3 body.

SK Slavia Chlístov
Rostislav Novák, vedoucí týmu Chlístova: Z naší strany jsme tedy v tomto utkání předvedli dva herně rozdílné poločasy, kdy v prvním jsme se spíše "hledali" a naše nepřesné kombinace končily na hranici velkého vápna soupeře. Ve druhém poločase jsme se dostali již do herní pohody, zlepšili jsme přesnost v přihrávkách, byl vidět větší pohyb hráčů a hlavně chuť hrát fotbal. Soupeř hrozil po celý zápas pouze z brejkových situací. Zisk tří bodů ze soupeřova hřiště je tedy pro nás velmi cennou záležitostí.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - P. Tržil [-] , J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] , L. Pecka [-] - L. Říha [-] (84. M. Horváth [-] ) , J. Hobza [-] (71. J. Uhlíř [-] ) , S. Zikmund [-] , M. Roupec [-] (76. T. Kotačka [-] ) - V. Přibil [-] , M. Rygl [-] (83. D. Bílek [-] )

SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - J. Uhlíř [-] (67. M. Patočka [-] ) , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] (72. R. Fišer [-] ) , J. Pokorný [-] - M. Kuchařík [-] , M. Rygl [-] , L. Smolík [-] , L. Ferdan [-] - L. Rygl [-] , T. Kuchařík [-]

Hráči zápasu: M. Rygl - D. Brestovský , T. Kuchařík .
Místo: Šebkovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.