1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov kradl v Hošťálkovicích


Branky


0

Report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tuto sobotu odehrálo naše B mužstvo zápas na půdě Hošťálkovic. Diváci, kteří přijeli za námi, aby podpořili svými hlasivkami výkon našeho týmu mohli vidět pohledný a velmi dramatický zápas. Ve 25. minutě jsme se gólem Kontry ujali vedení a i přesto, že jsme v první půli byli lepším mužstvem, tak se soupeři ještě podařilo srovnat skóre, a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

V 62. minutě zavelel střídající Hudeček k útoku a vstřelil krásný gól do sítě hostí, jak se později ukázalo jednalo se o gól rozhodující. O napínavé okamžiky nebyla v tomto utkání nouze, jedním z nich byla třeba i přísně nařízená penalta proti našemu týmu, kterou ovšem snad již specialista na pokutové kopy Šipula chytil a svým výkonem v celém zápase pomohl mužstvu získat cenné 3body z hřiště soupeře. O zaslouženou výhru se zasadili svým výkonem kluci na trávníku, dobře zvolená taktika, kterou trenér I. Adámek upravoval dle vývoje na hřišti a taktická střídání v průběhu utkání, která se ukázala jako rozhodující.

 

zdroj: http://www.fcvratimov.cz



Sestavy


TJ Sokol Hošťálkovice
D. Zátopek [-] - L. Tsiligkaridis [-] , K. Adamec [-] , B. Antonín [-] , V. Baránek [-] , M. Schvarz [-] , D. Vojtuš [-] , P. Cigan [-] , R. Martykán [-] , M. Chobot [-] , R. Timan [-]

FC Vratimov B
M. Marcínek [-] - P. Tylšar [-] , T. Tříska [-] , M. Kontra [-] , R. Konečný [-] , J. Macák [-] , A. Tříska [-] , D. Žižka [-] , D. Pešek [-] , R. Bandy [-] , T. Raška [-]

ŽK: 53. M. Chobot , 61. D. Zátopek , 79. B. Antonín - 61. O. Adámek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NĚMEC Martin - BOČEK Robin, POPOVSKÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.