3:1
(2:0)
62. M. Tóth
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

20.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan se na výhru nadřel


Branky


3

V sobotu odpoledne se naši muži poprvé představili na domácím stadionu. Na Slovan dorazilo “béčko“ Hlubiny. Náš tým po úvodních dvou vítězných zápasech na půdě soupeřů chtěl potvrdit v domácím prostředí svou formu a urvat další body do tabulky. Hlubina přijela ve velice silné sestavě se snahou potrápit vedoucí tým tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se už od úvodních vteřin hrálo ve velice vysokém tempu. Hlubina nastoupila s vysokým presinkem, což našemu týmu dělalo v úvodních minutách určité problémy. Avšak soupeře do nějakých vyložených šancí nepustili. V 15. minutě jsme se vymanili z tlaku a po akci, která začala na levé straně k míči se dostal David Trunkát, který prostrčil míč na Jirku Tomu, ten si míč zpracoval a vyslal prudký pod sebe. Už už to vypadalo, že míč proletí celý pokutovým územím, ale to bychom nesměli mít v týmu Marka Kubese. Ten s vypětím všech sil míč ve skluzu poslal do sítě. Důležitá a hlavně vydřená branka. 1:0.

Tempo utkání stále neupadalo. Ve hře byla spousta nepřesností. Utkání se spíše podobalo válce na bitevní poli. Spousta osobních soubojů a velká dřina. Vypadalo to, že se do kabin půjdeme s tím nejtěsnějším možným vedením. K míči se dostal autor první branky Marek Kubes dostal procpal si míč mezi dvěma hráči do volného prostoru. K volnému míči se ale dříve dostal Lukáš Ciesarik. Vedl míč vstříc brance soupeře a na hranici pokutového území se rozhodl vypálit. Míč s pomocí hostujícího obránce dopravil až do sítě. Veliká radost a hlavně gól do šatny. 2:0.

Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0 pro náš Slovan. Věděli jsme moc dobře, že sice vedeme o dvě branky, ale stále není rozhodnuto. Šli jsme do druhé půle s tím, že přidáme třetí gól a definitivně soupeře srazíme do kolen.

Druhý poločas velice připomínal ten první, tedy nespočet osobních soubojů, někdy až za hranicí pravidel. Soupeř začínal být nervózní a šlo vidět, že si neví rady s naší velice dobře hrající obranou.

V 62.minutě, ale přeci jenom došlo k tomu, co nechtěl vidět žádný fanoušek Slovanu. K míči se dostal hostující Miroslav Tóth. Se štěstím se prodral přes tři hráče a poté poslal míč pod břevno naší brány. Gól naděje pro soupeře a vypadalo to na velké drama až do poslední minuty. 2:1.

Utkání bylo po celou dobu velice vyrovnané a bylo tomu i po kontaktní brance Hlubiny. Chvíli se hrálo před bránou Slovanu, poté zase u šestnáctky našeho soupeře. Utkání se chýlilo ke konci, ale dvě minuty před koncem si přece jen vzali závěrečné slovo domácí. Na právě straně hřiště se zmocnil míče Michal Kubinec. Míč si potáhl a vyslal nádherný centr do pokutového území, kterým našel Davida Trunkáta. Ten si míč přebral přesně tak, jak měl a pak to už bylo ve stylu velkých střelců. Míč rozvlnil síť a bylo jasné, že cenné 3 body zůstanou doma. 

V závěru už jen zahodil šanci z přímého volného kopu hostující Tóth a Slovan se mohl začít radovat. Neskutečně náročné utkání, které svou silou náš tým urval pro sebe. Napadají.mě jen dvě slova, kterými bych vystihl sobotní utkání. Náročná šichta. 

Příští týden se vydáme k jednomu z nejdůležitějších zápasů jara a to do Krásné Pole. Souboj prvního celku s druhým by jste si neměli nechat ujít. Tímto bychom Vás chtěli pozvat na toto utkání. Přijďte podpořit náš tým v cestě za vytouženým postupem.

 

zdroj: http://www.tj-slovan.cz



Sestavy


TJ Slovan Ostrava
J. Feik [-] - L. Ciesarik [-] , L. Bartoš [-] , J. Toma [-] , R. Trojan [-] , D. Trunkát [-] , R. Pytlík [-] , M. Kubes [-] , D. Valenčin [-] , J. Lindovský [-] , M. Kubinec [-]

TJ Unie Hlubina B
P. Chudý [-] - L. Kaleta [-] , M. Řezniček [-] , M. Drastich [-] , P. Petrov [-] , J. Řezníček [-] , M. Tóth [-] , M. Smajdor [-] , R. Novák [-] , R. Šmahlík [-] , J. Holeczy [-]

ŽK: 59. M. Smajdor , 89. J. Řezníček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Handlíř Drahoslav - NĚMEC Martin, POPOVSKÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích