2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:00

21.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov si odváží z Polanky bod


Branky


3

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání nám vyšel na jedničku, byli jsme aktivní na míči, kombinovali po zemi, soupeře jsme zaskočili dobrou hrou. Navíc ve 4. minutě se po krásné kolmé přihrávce mezi domácí obranu ocitl sám před brankářem D. Žižka, který nezaváhal. Poté jsme měli ještě několik možností navýšit vedení, ty se však využít nepodařilo. Soupeř první půlhodinu působil bezradně, pomohla mu však standartní situace a po rohovém kopu si naše obrana nešťastně tečovala míč do vlastní brány. Domácí byli pokropeni živou vodou a o dvě minuty později zdárně dokonali svůj obrat. Polance se povedl protiútok a dostala se do vedení 2:1.

Naštěstí ve druhé půli jsme se opět vrátili k naší hře z úvodu utkání, a také trochu přeskupili sestavu. S touto změnou začaly přibývat šance na obou stranách. V 65. minutě se po závaru před brankou domácích dostal k míči Šimek a nekompromisně srovnal skóre na 2:2. Díky teplému počasí docházely oběma týmům síly velmi rychle, i přesto jsme se však snažili urvat vítězství na naši stranu. Skórovat se však již nikomu nepodařilo, a tak jsme si přivezli alespoň bod za cennou remízu.

Trenér Adámek by chtěl také poděkovat celému mančaftu za bojovný výkon, který se i v oslabeném složení dokázal Polance minimálně vyrovnat.

 

zdroj: http://www.fcvratimov.cz



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou B
T. Kuča [-] - M. Sysala [-] , T. Urbánek [-] , J. Kvak [-] , D. Mihalečko [-] , F. Kristofory [-] , D. Stoklasa [-] , H. Kubík [-] , M. Hrabec [-] , M. Adamec [-] , J. Šimůnek [-]

FC Vratimov B
M. Kontra [-] - M. Duží [-] , J. Drozd [-] , T. Hudeček [-] , D. Žižka [-] , R. Konečný [-] , J. Macák [-] , R. Šimek [-] , T. Tříska [-] , A. Tříska [-] , T. Raška [-]

ŽK: 78. M. Adamec , 83. J. Lazar - 81. I. Adámek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: GODFRYD Vojtěch - NĚMEC Martin, MAJER Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů