2:1
(2:1)
13. L. Bartoš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan nezvládl šlágr kola a podlehli těsně Krásnému Poli


Branky


3

V sobotu odpoledne jsme jeli k utkání na půdu našeho nejbližšího pronásledovatele Krásného Pole. Čekala se velká bitva a hlavně šlo o velice důležité utkání pro oba týmy. Na utkání se těšil snad každý hráč a fanoušek jak Slovanu tak Krásného Pole. Utkání začalo přesně v 16 hodin.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut šlo o velice kvalitní utkání hra se přelévala ze strany na stranu. Akce střídala akci. Utkání mělo skvělé tempo. Nikdo nechtěl udělat chybu, která by mohla rozhodnout. Ze začátku je spíše páchali domácí. Po krásné akci na levé straně se před odkrytou bránou zjevil Jirka Toma. Šanci však trestuhodně zahodil. Ve 13.minutě centr z pravé strany si chtěl domácí obránce zpracovat, avšak míč se mu stehna odrazil do ruky. Sudí Ondračka neváhal a nařídil pokutový kop. Domácím se verdikt sudího moc nezdál. Ale nic nezměnili na tom, že se k penaltě postavil Libor Bartoš a s chladnou hlavou poslal míč k pravé tyči. Skvělý úvod utkání a vedení 0:1

Domácí však zdaleka neházeli flintu do žita a začali se prosazovat. Ve 24.minutě se domácí už dočkali. Rychlý protiútok se dostal na levou stranu k záložníkovi domácích ten poslal centr do vápna, kde Roman Trojan neuhlídal Jakuba Chrastinu a ten míč hlavou uklidil do sítě. Rychlá odpověď a zápas začínal od nuly. 1:1.

Tohle nebyl poslední úder, který mělo Krásné Pole přichystáno pro náš Slovan. O 7 minut později si míč domácí posouvali tak dlouho, až se jeden ze záložníků vyslal dobrý centr, který doputoval až na nohu Marka Stralczynského. Ten jej uklidil mezi nohama Jirky Feika do sítě. Krásné Pole dokonalo obrat a najednou byli domácí na koni 2:1.

Stále to bylo velice vyrovnané utkání. Oba týmy byli velice odhodlané zápas zvrátit na svou stranu. Schylovalo se k poločasové přestávce, když jsme zahrávali rohový kop. Po jeho zahrání zůstal jeden z domácích hráčů ležet v malém vápně. Strhla se rozmíška mezi hráči Krásného Pole a Davidem Trunkátem. Rozhodčí utkání si zavolal našeho záložníka a kapitána domácích. Davidovi Trunkátovi ukázal červenou kartu a domácímu kapitánovi kartu barvy žluté. Touto situací také první poločas skončil.

Do druhé půle jsme tedy šli oslabeni o jednoho muže. Trenér Cirkl provedl pár změn. Věděl, že má na tolik silný tým, který může stále utkání otočit ve svůj prospěch.

To, co chlapci v druhé půli předvedli, to si zaslouží velké uznání a obdiv. Soupeře jsme jasně přehrávali. Ten si za druhý poločas nevytvořil jedinou šanci. Slovan tlačil a s tlakem přicházeli šance. Po velice dobře zahrávaných standartních situacích, bylo vždy před bránou domácích dost dusno. Ani jeden tento závar neskončil brankou. A když po nádherné průnikové přihrávce od Martina Pudila zahodil obrovskou šanci Juraj Trebatický vypadalo to pro Slovan už špatně.

Domácí s velkou dávkou štěstí utkání urvali pro sebe cenné vítězství a dotáhli se na náš celek na rozdíl čtyř bodů, avšak s jedním utkáním k dobru.

Všichni na Slovanu věří, že tímto utkáním se nic zásadního nemění a tým se odhodlán tento ročník dotáhnout k vytouženému postupu. Tohle již mohou dokázat hned tuto sobotu, kdy na Slovan dorazí tým z Pustkovce. Stále to náš tým má pouze ve svých rukou a i přes prohru ve šlágru kola, je na čele tabulky.

 

zdroj: http://www.tj-slovan.cz



Sestavy


TJ SOKOL Krásné Pole
M. Chodura [-] - M. Jemelka [-] , M. Videnka [-] , D. Oleš [-] , M. Stralczynski [-] , P. Seidler [-] , K. Krošlák [-] , J. Chrastina [-] , M. Zábranský [-] , J. Chobot [-] , P. Klimek [-]

TJ Slovan Ostrava
J. Feik [-] - L. Bartoš [-] , J. Toma [-] , R. Trojan [-] , D. Trunkát [-] , R. Pytlík [-] (46. M. Pudil [-] ) , D. Valenčin [-] , M. Kubes [-] , M. Trávníček [-] , J. Lindovský [-] , M. Kubinec [-]

ŽK: 45. D. Oleš , 74. J. Chobot , 81. M. Jemelka , 87. M. Stralczynski - 51. M. Pudil , 87. J. Feik . ČK: 45. D. Trunkát .
Počet diváků: 256. Rozhodčí: ONDRAČKA Milan - ŠPRINCL Petr, HERMAN Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích