1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra v Hrabové se zrodila až v závěru


Branky


3

V neděli se fotbalisté Slavoje představili na půdě „béčka“ Hrabové, tedy jednoho ze tří týmů, se kterým v podzimní části sezóny ztratili body. Stejně jako v říjnu, když vzájemný zápas skončil remízou 3:3, i tentokrát se tým Hrabové krčil na posledním místě tabulky. Dalo se tedy očekávat, že k druhému podcenění soupeře už nedojde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přesto však obraz hry v prvním poločase příliš nevypovídal o tom, že hrál třetí tým tabulky se čtrnáctým. Hráči Hrabové jako kdyby měli na naše fotbalisty recept a útočné snahy jim značně znepříjemňovali. V 19. minutě naopak sami z dlouhého centru po brejku otevřeli skóre a ujali se vedení. Slavoj se dále snažil dobývat branku domácích, ale marně. A když už se dvakrát zdálo, že by vydařená střela a hlavička mohly zapadnout do sítě, zasáhl domácí brankář. V první půli už se tedy skóre nezměnilo.

 

Do druhého poločasu pak nastoupili hráči Slavoje mnohem živěji. Měli výraznou převahu v držení míče, mnohem lépe kombinovali a hrálo se prakticky neustále na polovině domácích. Přestože opět několik slibných příležitostí zůstalo neproměněno, bylo jen otázkou času, kdy Slavoj tlak přetaví v gól. Vyrovnat se nakonec podařilo v 70. minutě Jakubu Bulvovi, který si připsal už svou osmou branku sezóny, a vedení na rychvaldskou stranu strhl definitivně o deset minut později Michal Drnovský. Slavoj si tak poněkud krkolomně, ale za druhý poločas vcelku zaslouženě připsal tři body do tabulky a druhou překvapivou ztrátu s Hrabovou nepřipustil.

 

zdroj: http://www.slavojrychvald.cz



Sestavy


TJ SOKOL Hrabová B
T. Herda [-] - M. Mrva [-] , M. Pivko [-] , M. Ročňák [-] , D. Kotásek [-] , T. Brablec [-] , D. Líbař [-] , O. Ciesarik [-] , V. Ciesarik [-] , L. Mohelník [-] , M. Raška [-]

TJ Slavoj Rychvald
J. Míchal [-] - J. Plánička [-] , T. Rozsíval [-] , J. Bulva [-] , M. Míček [-] , D. Kašpárek [-] , D. Dzida [-] , K. Domiter [-] , V. Šalamon [-] , R. Miczka [-] , M. Drnovský [-]

ŽK: 74. M. Raška , 81. M. Mrva - 11. M. Drnovský , 35. V. Šalamon , 62. R. Miczka , 84. L. Kaša , 89. D. Kašpárek .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: KŘIŽÁK Ivo - HANDLÍŘ Drahoslav, MAREČEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů