Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Muži Slavoje v Třebovicích jasně dominovali


Branky


2
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledek 6:1 pro hosty z Rychvaldu a řada dalších neproměněných šancí. Takové je výsledné skóre sobotního utkání v Třebovicích, které se hrálo za horkého letního počasí. Slavoj byl po celý průběh zápasu lepší a kromě jednoho obdrženého gólu tak asi byly největší komplikací špatně zvolené dresy, které si náš tým do Třebovic přivezl. Naštěstí vše vyřešil jeden telefonát a fanoušci, kteří teprve z Rychvaldu vyráželi, nám druhou sadu svršků přivezli, za což jim moc děkujeme!

Hosté tak proti sešívaným třebovickým slávistům nastoupili v nezvyklé, ale na pohled rozhodně zajímavé modrobílé kombinaci a od začátku měli míč většinu času na svých kopačkách. Domácí obrana nejprve přežila několik větších i menších šancí a dvakrát musel dobře zasahovat i na druhé straně rychvaldský gólman Míchal, ale po půlhodině hry už se Slavoj prosadil, když míč do branky doslova dotlačil Michal Drnovský. Druhý gól a ještě větší klid na kopačky hostů pak přidal dvě minuty před pauzou po přesném centru Davida Kašpárka Jaromír Nadhajský.

I druhá půle se odehrávala podle stejných not. Slavoj se nenechal zastrašit známou „Csaplárovou pastí“ v podobě nebezpečného poločasového vedení 2:0 a brzy přidal třetí gól po krásné střele Vojtěcha Šalamona. Hosté hráli druhý poločas v pohodovém tempu, které se v jednu chvíli stalo až příliš pohodové a po ztrátě míče ve středu pole domácí z rychlého brejku Tomášem Pašníkem snížili na 1:3. Na zdramatizování zápasu se ale i vzhledem k docházejícím silám nezmohli. Na zápas se totiž v třebovickém dresu sešlo jen dvanáct hráčů, kteří nakonec museli skousnout ještě další tři branky ve své síti. O dvě z nich se postaral Nadhajský, který završil hattrick a svůj dosavadní střelecký účet v letošní sezóně zaokrouhlil na dvacet branek. Poslední gól pak přidal dvě minuty před koncem Jakub Bulva, který se prosadil celkem podesáté.

Slavoj si tak s přehledem poradil s dalším soupeřem a může se chystat na příští kolo, kdy se v sobotu 2. června od 17:00 doma představí proti lídrovi soutěže, týmu Slovan Ostrava.



Sestavy


SK Slavie Třebovice
O. Brutti [-] - T. Jurča [-] , M. Stárek [-] , Z. Červenka [-] , A. Kotzmann [-] - J. Zeman [-] , N. Horváth [-] , D. Altman [-] , P. Čonka [-] - T. Klímek [-] , T. Pašnik [-]

TJ Slavoj Rychvald
J. Míchal [-] - T. Rozsíval [-] , J. Nadhajský [-] , J. Bulva [-] , L. Žebrák [-] , M. Drnovský [-] , K. Domiter [-] , P. Vantuch [-] , D. Kašpárek [-] , V. Šalamon [-] , J. Plánička [-]

ŽK: 69. T. Pašnik .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích