2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 14:30

17.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další přesvědčivé vítězství pro Šmolovy


Branky


12

Šmolovy, splnily úlohu favorita a Okrouhlici, soupeře ze středu tabulky, porazily

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Promeškaný start utkání stál Ohrouhlici zápas

Domácí zmáčkli svého soupeře již pěkně brzy. Hned od začátku se před Neuvirthem vyskytovaly nebezpečné situace, z nichž první z nich využil Bdžoch, který po krásné nahrávce do vápna propálil brankáře hostí. Již v sedmé minutě vedli domácí 1:0. Další úder přišel po dalších sedmi minutách, kdy se prosadil Hrdlička, zakončující kombinační akci, která začala již na polovině hřiště. Festival šancí domácích pokračoval, gólového naplnění se však nedočkal, a tak se oba týmy do kabin o přestávce odporoučely za stavu 2:0.

Vyrovnaná druhá půle

Do druhého poločasu vstoupili hosté mnohem lépe, než do prvního. Nejenom, že se jim podařilo proti favoritovi už dále neinkasovat, vyrovnali dokonce obraz hry. Střelecké štěstí již nebylo nakloněno střelcům ani na jedné straně. Přestože bylo k vidění pár zajímavých momentů, oba brankáři si pokaždé věděli rady. Zápas tak skončil předpokládanou výhrou domácích 2:0 



Ohlasy k zápasu


TJ Šmolovy
Jaroslav Dočkal, záložník: První poločas velká převaha Šmolov. Neproměnili jsme hodně šancí ale dostali jsme se do zaslouženého vedení 2:0 . Druhý poločas vyrovnaný. Na obou stranách bylo hodně nepřesností, takže už žádný gól nepadl.

TJ Sokol Okrouhlice
Jakub Neuvirth, brankář: Začátek prvního poločasu nám hrubě nevyšel. Po dvou hrubých chybách v naší obraně se soupeř dostal na koně a ani přes náš zlepšený a bojovný výkon ve druhé půli jsme bohužel na body nedosáhli. Jen mě mrzí, že nám chyběli čtyři hráči základní sestavy. Šmolovy byly k poražení.



Sestavy


TJ Šmolovy
J. Vaněček [-] - B. Rudolf [-] , O. Kruml [-] - J. Martínek [-] , J. Pevný [-] , M. Strašil [-] , V. Kučírek [-] - J. Hrdlička [-] , J. Bdžoch [-] (77. V. Kocman [-] ) - D. Toman [-] (31. J. Dočkal [-] ) , A. Vaněček [-]

TJ Sokol Okrouhlice
J. Neuvirth [-] - M. Strašil [-] , L. Červený [-] , M. Beránek [-] - M. Med [-] (66. J. Beránek [-] ) , V. Strašil [-] , J. Beránek [-] , T. Jelínek [-] , D. Prášek [-] - P. Beránek [-] , J. Matějka [-]

ŽK: 19. D. Toman , 71. M. Strašil , 75. J. Dočkal , 76. O. Kruml - 55. D. Prášek , 85. L. Červený , 85. J. Beránek .
Hráči zápasu: V. Kučírek , M. Strašil .
Místo: Šmolovy. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Jakub Neuvirth
Tip experta: remíza

Byl bych velice rád ,kdybychom se ve Šmolovech pokusili získat nějaké body,ale bude to velmi těžké. Na jejich hřišti se nám dlouhodobě nedaří a pokud nebudeme mít 100% sestavu,tak můžeme těžko pomýšlet na nějaký super výsledek. Ale týmu věřím a tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích