3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovné utkání dopadlo lépe pro produktivnější Vísku


Branky


8. P. Lacina , 65. B. Psota , 69. D. Kufr
12

Zřejmě jen málokdo čekal, že by Keřkov mohl bodovat ve Vísce. To se nakonec ani nestalo, ostudu si ale hráči Keřkova proti favoritovi rozhodně neuřízli

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase k vidění jen jeden gól

Víska začala utkání ve velkém stylu a již v 8. minutě zvedal radostí ruce nad hlavu skórující Lacina. Podařilo se mu totiž pohotově uklidit do sítě nahrávku krajního záložníka domácích, překvapivě vracejícího míč pod sebe poté co ho zatáhl po lajně. Paradoxně však domácím tento gól příliš nepomohl, neboť je uspokojil. Přestali běhat a nedařilo se jim kombinovat ani držet míč. Keřkov spoléhal na obranu a dlouhé nakopávané balóny, hra byla opticky vyrovnaná a velmi bojovná. Silnici, oddělující hřiště od kabin, přecházeli hráči obou týmů za stavu 1:0 pro domácí.

Lekce z produktivity pro Keřkov

Druhou půli začali domácí větší aktivitou, avšak stále dopláceli na svou zbrklost. Utkání se jim podařilo rozhodnout během čtyř minut zhruba po hodině hry. V 65. minutě se dostal k hlavičce po rohovém kopu Psota a v 69. minutě zakončoval kombinační akci Kufr, jenž z blízkosti prostřelil brankáře Matějku a dodal domácím klid. Keřkov se nicméně vůbec nevzdával a vytvářel si náznaky šancí, včasnými výběhy je však mařil domácí gólman Lukeš.  Zajímavá situace např. nastala v 75. minutě. Domácí obránce Sadílek křižoval hostujícího Kunce. Ten upadl těsně před vápnem. Rozhodčí po vzájemné poradě udělili žlutou kartu s odůvodněním, že útočící Kunc neměl míč pod kontrolou. Následný přímý kop skončil těsně nad břevnem domácí brány. Víska další drama nepřipustila a zkušeně dokráčela k vítězství 3:0. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Víska z.s.
Radek Křivský, trenér: S výsledkem můžeme být spokojeni, ale s předvedenou hrou nikoli. Za celý zápas jsme se nedostali do souvislejší kombinace. Nicméně, soupeř naše chyby naštěstí gólově nevyužil.




Sestavy


Sokol Víska z.s.
Z. Lukeš [-] - L. Fikar [-] (74. R. Grund [-] ) , D. Kufr [-] , L. Málek [-] , R. Sadílek [-] , P. Lacina [-] , R. Hýbl [-] (46. M. Houdek [-] ) , B. Psota [-] , J. Krupička [-] (85. D. Čermák [-] ) , R. Sadílek [-] , J. Šlechta [-]

TJ Sativa Keřkov
M. Matějka [-] - L. Dobrovolný [-] , M. Zvolánek [-] , P. Pavlík [-] , V. Jeřábek [-] - J. Šuška [-] (55. Z. Barák [-] ) , J. Svoboda [-] , M. Pavlík [-] , M. Sobotka [-] - F. Kunc [-] (75. D. Paul [-] ) , A. Kunc [-]

ŽK: 70. R. Sadílek - 63. A. Kunc , 66. M. Pavlík , 86. P. Pavlík .
Hráči zápasu: Z. Lukeš , B. Psota .
Místo: Víska. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Proti poslednímu celku nemohu jinak než vsadit za 1. Půjde jen o to Keřkov nepodcenit. Herní kvalita je na náší straně, ale občas se proti posledním týmům hraje velmi špatně, když přijedou brání a čekají na brejky.

Jan Dolejš

Expert: Jakub Neuvirth
Tip experta: výhra domácích

Tady bych byl velmi překvapen kdyby Keřkov, který v letošní sezoně nezískal venku ještě ani jeden bod něco uhrál. Minulý týden jsem měl možnost jejich hru vidět a pochybuji,že to bude na domácí tým stačit. Na podzim sice utkání v Keřkově, které jsem pískal, skončilo remízou 0:0 , ale spíše jen díky velice nekvalitnímu a malému hřišti v Keřkově. Tipuji tedy výhru Vísky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích