Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

18.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poprava Dolního Města


Branky


14

Dolní Město na svém hřišti umí a Světlá, přestože se v tabulce nachází výše, venku občas kiksne. Nabízel se tak zajímavý průběh zápasu. Nakonec se však jednalo o jednoznačnou záležitost

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance Světlé, dva góly v síti domácích

Dolní Město před zápasem napočítalo čtyři absence hráčů ze základu, naopak hosté přijeli posíleni několika muži z A-týmu. Tento faktor začal působit již od úvodního hvizdu sudího. Světlá od začátku zápasu na domácí vlétla a paradoxně jim malé hřiště vyhovovalo. Hned od začátku začali rychle a kombinačně přesouvat hru, ze zálohy posílali přesné přihrávky do hezkých útočných situací. Světlá se již v 6. minutě dostala do vedení, kdy byl nařízen pokutový kop po faulu na Nováka, který zaseknul ve vápně a dobíhající bek klasickou kosou dal světelským příležitost pokutového kopu. Filipský s bobkem v trenkách angličákem proměnil. Světlá si držela tempo a snažila se hrát kombinační fotbal, prakticky ve všem byli lepší, jak v hlavičkových soubojích, přihrávkách, tak v obraně. Čížek s Petrusem byli obranná zeď a byla otázka, kdy padne další gól. Ten přišel ke konci prvního poločasu, kdy se po výborné akci prosadil Novák, který se po krásné přihrávce ze zálohy dostal do vápna a prostřelil domácího gólmana.

Poprava Dolního Města

Ve druhém poločase začala poprava domácích, kdy rychlé brejky či kombinační akce daly prostor se prosadit již v 51. minutě Pohnětalovi, který z velkého vápna přesnou střelou k první tyči dal na 0:3. Za chvilku se svým typickým gólem prezentoval  Šmíd, kdy utekl a na zadní tyč zvýšil na 0:4. Bylo jasné, že další góly přijdou, protože Světlá hrála v pohodě a začali úřadovat mladíci, konkrétně Uhlíř. V 65. minutě, po nádherné akci, centru Filipského do vápna, Šmíd ve vápně podržel a patičkou dal prostor vyniknout Uhlířovi, který svým prvním gólem v „béčku“ dal na 0:5. Za 5 minut tentýž hráč opět nekompromisně z malého vápna dal na 0:6 a za 4 minuty upravil křižnou střelou konečný výsledek na 0:7 Pohnětal. 



Ohlasy k zápasu


TJ Rebel Dolní Město
Jakub Kočí, záložník: Utkání začalo tak nějak v klidu, pak rozhodčí hodně brzo písknul penaltu, načež jsme to drželi na těch 0:1 celkem dobu. Ve druhé půlce se to začalo sypat. Byli jasně lepší, nebylo o čem. My jsme nedali jednou sami na bránu, jinak žádné naše tutovky vyloženě nebyly.

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
MIlan Šmíd, kapitán: Na každý venkovní zápas jedeme s respektem, protože v okrese nikdy nevíte jak to všechno dopadne. Zároveň s Dolním Městem je to vždy takové menší derby a věděli jsme, že přijede hodně diváku, což se také stalo a jsem nesmírně rád, že jsme to zvládli. Od začátku až do konce jsme prakticky Dolní Město k ničemu nepustili, byli jsme jednoznačně lepší, žádný souboj jsme nevypustili, kombinačně se nám dařilo zrychlovat hru, vzadu jsme byli bez chyby a konečně se nám dařilo i střelecky, protože nám výborně zafungoval rychlý přechod ze zálohy k smrtícím útokům. Ale z čeho mám největší radost, je to, že dáváme prostor dorostencům, na kterých je vidět, že je to s námi baví a mají chuť hrát. Jsou běhaví, střílí góly a ví, že nám to v týmu funguje a budu rád, když v tom nasazení budou pokračovat, protože prostor hrát a prosadit se vždycky dostanou. Kluky z Dolního Města mám rád, 7:0 na jejich hřišti je fakt hodně, ale my jsme byli fakt lepší a chtěli vyhrát a hrát fotbal i za stavu 7:0.



Sestavy


TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - F. Tichý [-] , O. Pojezdný [-] , L. Zápotočný [-] , T. Chlád [-] (46. A. Dvořák [-] ) , J. Krupička [-] (46. J. Vaňha [-] ) , J. Sklenář [-] (61. T. Zikmunda [-] ) , M. Rumanovský [-] (71. V. Vodrážka [-] ) , P. Kvanka [-] , A. Vápeník [-] (56. D. Štěpánek [-] ) , L. Doležal [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - J. Novák [-] (57. F. Uhlíř [-] ) , M. Šmíd [-] (69. A. Skalický [-] ) , J. Kořínek [-] , J. Pohnětal [-] , P. Filippi [-] (46. M. Šimek [-] ) , P. Čížek [-] , L. Filipský [-] , O. Vacek [-] , M. Petrus [-] (61. c. Phan [-] ) , M. Vaňkát [-]

ŽK: 58. L. Zápotočný - 78. O. Vacek .
Hráči zápasu: P. Čížek , M. Šmíd .
Počet diváků: 102.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jan Dolejš

Expert: Jaroslav Dočkal
Tip experta: výhra hostů

Dolní město je doma těžké porazit, ale věřím Světlé že to dokáže. Hrají lepší fotbal.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích